Web Analytics
More
    Reklāma

    Kodak izziņo savu pirmo Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Viens no jaunākajiem debitantiem viedtālruņu lauciņā ir neviens cits kā Kodak. Tikko izziņotais viedtālrunis vairāk iemieso Android darbināta telefona, nekā fotoaparāta īpašības, kā tas bija gaidāms no ražotāja.

    Kodak IM5 saņēmis visai viduvēju tehnisko specifikāciju, bet Kodak sola, ka kameras darbību uzlabos unikāla attēlu apstrādes programmatūra. Kodak IM5 aprīkots ar 5.0 collu 720p ekrānu, 13 megapikseļu galveno kameru un 5 megapikseļu priekšas kameru. Viedtālrunim ir tikai 1 GB RAM un 8 GB iekšējā atmiņa, kas [vismaz manās acīs] Kodak IM5 padara par mūsu pašu Just5 Spacer idejas un sērijas līdzinieku.

    Reklāma

    Kodak IM5 darbinās vārdā nesaukts 1.7 GHz astoņu kodolu procesors. Tiek pieļauts, ka tā ražotājs ir neviens cits kā MediaTek un procesora modelis, visticamāk, ir MT6592. Viedtālrunis saņēmis Android 4.4 KitKat un Kodak to sola atjaunināt līdz Android 5.0 Lollipop.

    Fotogrāfiju uzlabojumi tiek vairāk saistīti ar pēcapstrādi, dalīšanos sociālajos tīmekļos un izdrukām, nekā ar paša uzņemšanas procesa uzlabojumiem vai kādām kamera tehniskajām niansēm.

    Viedtālrunis nonāks tirdzniecībā Eiropā jau martā un tā cena tiek plānota ap 229 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    07.01.2015 19:05

    Kārtējais ķīniešu brīnums ar kādreiz populāru zīmolu. Tāpat kā polaroid, blaupunkt, …

    LOOK
    07.01.2015 19:33

    …bet dizains ļoti simpātisks.

    Krotow
    09.01.2015 18:29

    Slavenajam fotoaparātu ražotājam derētu padomāt par telefona formāta, taču ļoti labu kameru ar telefona iespējām :) Tāpat kā Polaroid būtu jāizlaiž kameru ar krāsaino fotoprinteri vienā korpusās un Android uz borta – tad būtu ievērota gan pēctecība gan moderni.

    Reklāma