Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung CES 2015 prezentē jaunus televizorus, monitorus un skaļruņus

    Jaunākie raksti

    Šodien lielākajā patērētāju elektronikas izstādē CES, kas norisinās Lasvegasā, ASV, Samsung Electronics prezentējis jaunu tehnoloģiju klāstu, kas nāks klajā 2015. gadā – nanokristālu tehnoloģiju SUHD televizoriem, „Ring radiator” tehnoloģiju 360 grādu telpiskam skanējumam, ieliekto monitoru un virkni citu jaunumu.

    SUHD TV atklāj īpaši augstu attēla kvalitāti

    “Ar SUHD televizoriem mēs esam radījuši jaunu premium UHD satura standartu un pārnesuši mājas izklaides iespējas jaunā līmenī. Inovatīvie SUHD TV produkti nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar iespaidīgu kontrastu, pārsteidzošu spilgtumu un krāsu sniegumu, nodrošinot augstvērtīgāko attēlu TV industrijā,” skaidro Viktors Markuls, Samsung Electronics Baltics Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    SUHD televizoros izmantotie nanokristālu pusvadītāji atkarībā no izmēra pārvada dažādu krāsu gaismu, tādejādi nodrošinot šobrīd precīzāko un plašāko krāsu attēlojumu, kā arī efektīvāko attēla apgaismojumu. Šī tehnoloģija sniedz 64 reizes plašāku krāsu paleti nekā klasiskie televizori. SUHD attēla apstrādes dzinējs automātiski analizē attēla spilgtumu, lai samazinātu enerģijas patēriņu un vienlaikus nodrošinātu augstāku kontrastu ar ievērojami tumšāku melno krāsu un 2,5 reizes augstāku spilgtumu nekā to spēj klasiskie televizori.

    SUHD TV JS900 korpusa aizmugure veidota pēc īpaši izstrādāta dizaina tekstūras, savukārt elegantā ekrāna apmale ļauj pie sienas piestiprinātam televizoram izskatīties gluži kā gleznai.

    Jaunie SUHD televizori tirdzniecībā Latvijā nonāks šī gada marta mēneša beigās.

    Smart televizori 2015. gadā tiks aprīkoti ar jaunu, uz Tizen operētājsistēmas balstītu platformu – tā ir standartizēta atvērtā platforma ar elastīgu ierīču atbalstu un plašām, ērtākām iespējām radīt atbilstošu saturu.

    Skanējums 360 grādu rādiusā

    WAM7500/6500 skaļruņi ir jauna produkta koncepcija no Samsung, kas nodrošina piesātinātu audio skanējumu neatkarīgi no tā, kādā leņķī pret skaļruni atrodas klausītājs. Atšķirībā no klasiskajiem skaļruņiem, kas virza skaņu vienā noteiktā virzienā, šī ierīce spēj piepildīt visu telpu ar izteiksmīgu skanējumu. Šī revolucionārā metode ir radīta, izmantojot Samsung “Ring Radiator” tehnoloģiju, kas ļauj kvalitatīvai skaņai plūst 360 grādu rādiusā. WAM 6500 ierīce tirdzniecībā Latvijā nonāks, sākot ar šī gada jūliju.

    WAM7500_skalrunis

    Samsung plāno laist klajā arī pasaulē pirmo ieliektās formas skaņas joslas produktu līniju, kas teicami saderēs ar ieliektās formas televizoriem – četrus dažādus modeļus, kas atbildīs Samsung Curved TV kategorijas televizoriem izmērā no 45 līdz 78 collām.

    Ieliekts monitors izklaidei un darbam vairākuzdevumu veikšanai

    “Ar lepnumu prezentējam jaunāko un modernāko ieliektās formas monitoru SE790C, kas sniedz vēl aizraujošāku un ērtāku satura skatīšanos lieliskai multivides izklaidei vai darbam vairākuzdevumu režīmā,” komentē Samsung Electronics Baltics monitoru produktu nodaļas vadītājs Jānis Vanags.

    SE790C_monitors

    Līdz ar optimāli ieliektas formas izsmalcināto un ergonomisko dizainu, ULTRA-WQHD izšķirtspēju un izcilo attēla kontrasta attiecību jaunais 34 collu SE790C izliektais monitors nodrošina vēl plašākas produktivitātes un izklaides iespējas. SE790C ekrāna malu attiecība ir 21:9, izšķirtspēja 3440×1440 punkti (ULTRA-WQHD) un tas nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar piesātinātiem melnajiem toņiem, dzīvīgu krāsu paleti un augstu attēla detalizāciju. Plašais 178° skata leņķis gan vertikālā, gan horizontālā virzienā dāvā lielisku attēla kvalitāti praktiski no jebkura skatupunkta.

    UHD alianse nākamās paaudzes video izklaidei

    Vadošās Holivudas studijas, patērētāju elektronikas zīmoli, satura izplatītāji, satura pēcapstrādes un tehnoloģiju kompānijas šodien nākušas klajā ar paziņojumu par UHD (Ultra High Definition) Alianses izveidi – tā ir jauna kompāniju apvienība nākamās paaudzes video izklaides paaudzes radīšanai, kas būs balstīta uz inovācijām video tehnoloģijās, ietverot 4K un augstākas izšķirtspējas saturu ar augstu dinamisko diapazonu, plašāku krāsu paleti un aizraujošu 3D audio skanējumu.

    Plašāka informācija par CES 2015 izstādi šeit: http://global.samsungtomorrow.com/CES2015

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma