Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S6 redzams KNOX reklāmas video

    Jaunākie raksti

    Ierasts, ka katru jaunu gadu viedtālruņu modi iezīmē Samsung Galaxy S sērijas viedtālruņi. Tie visātrāk parādās baumās, tie tiek plaši reklamēti un Samsung flagmanis parasti uzskatāms par katra jauna gada pirmo ziņnesi. Galaxy S sērijas viedtālruņi parasti tiek oficiāli izziņoti februārī. Iespējams, ka šogad CES 2015 ietvaros pirmais gada flagmanis būs Sony Xperai Z4, bet tas vēl nav zināms.

    Samsung Electronics oficiālais blogs, iespējams, nopludinājis informāciju par gaidāmo ražotāja flagmani Samsung Galaxy S6. Youtube pieejams video, kas it kā reklamē My KNOX aplikāciju Google Play veikalā, bet tai pat laikā video “galvenais varonis” ir iepriekš neredzēts Samsung Galaxy viedtālrunis. Tiek pieļauts, ka Samsung speciāli parādījuši Galaxy S6 vēl pirms CES 2015.

    Reklāma

    Šobrīd nevaram būt droši, ka video redzētais tiešām būs Samsung Galaxy S6. Par Galaxy S6 klīst baumas, ka tas būs daļēji metālisks, iespējams, tas saņems noapaļotu ekrāna malu, gluži kā Galaxy Note Edge. Šorīt klīda baumas, kas Samsung grasās slēgtas prezentācijas laikā CES 2015 ietvaros tuvākajiem partneriem parādīt vairākus iepriekš neizziņotus Samsung Galaxy viedtālruņu modeļus.

    Vairāk par CES 2015 lasi Kursors.lv.

    https://www.youtube.com/watch?v=kAl7FAX_-78

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ccc
    05.01.2015 16:04

    haha, būšot baisais redesign :D tāds pats mēsls, ar arhaisko home pogu.

    Raivis Rasnačs
    05.01.2015 19:08

    Kāds te nesen runāja par jaunu dizaina valodu… Plānāks rāmis ap ekrānu, gan jau vēl kāds GB pa virsu RAMam (kura androidam tāpat nekad nebūs gana), vēl kāds lieks megapikselis (no kuriem bez PureView līdzīgas tehnoloģijas īsti nav nekādas jēgas) un tas arī viss. Sāk jau apnikt. Vismaz it kā būšot arī Edge variants ar ieapaļām malām.

    Nauris Līdaks
    06.01.2015 14:04

    un TouchWiz arī nekur nav pazudis. vienreiz es pieļāvu kļudu iegādājoties Samsung. vairāk ko tādu neatkārtošu. kas ir ‘wrong’ ar tiem cilvekiem kas atjaunojas no modeļa uz modeli??

    Reklāma