Web Analytics
More
    Reklāma

    FMS kļūst par Visma Enterprise

    Jaunākie raksti

    Latvijas biznesa IT risinājumu ražotājs SIA FMS ir mainījis nosaukumu – turpmāk uzņēmums būs pazīstams kā SIA Visma Enterprise un Latvijā darbosies ar zīmolu Visma.

    Jau iepriekš ziņots, ka pagājušā gada jūlijā kompāniju iegādājās vadošais Ziemeļvalstu IT uzņēmums Visma Group. Šis pirkums Latvijas IT ekspertu vērtējumā bija viens no gada nozīmīgākajiem notikumiem IT jomā un viens no lielākajiem nozares darījumiem pēdējo desmit gadu laikā. Zīmola maiņa ir likumsakarīgs solis, parādot Visma attīstības plānu nopietnību mūsu reģionā.

    Reklāma

    “Visma zīmols Norvēģijā ir plaši zināms. Organizācijas pazīst Visma kā efektivitātes ekspertus, kuru IT produkti un pakalpojumi palīdz optimizēt procesus un izmaksas, uzlabojot konkurētspēju. Savukārt, plašāka publika uzņēmumu zina kā atbildīgu darba devēju, kas rūpējas par darba vidi un strādājošo attīstību. Mūsu izaicinājums ir pierādīt, ka Visma zīmols pārstāv šīs vērtības arī Latvijā, turpinot sniegt klientiem kvalitatīvus pakalpojumus un rūpējoties par darbiniekiem”, stāsta uzņēmuma izpilddirektors Jānis Bergs.

    SIA Visma Enterprise turpinās piedāvāt Latvijas organizācijām resursu vadības, biznesa inteliģences un sistēmu integrācijas risinājumus. Kā līdz šim, tiks veiktas investīcijas plaši izmantotās resursu vadības un grāmatvedības programmas Horizon uzturēšanā un attīstītībā.

    Visma Group ir resursu vadības (ERP) programmatūras tirgus līderis Ziemeļvalstīs. Uzņēmuma produktus un pakalpojumus izmanto ap 340 000 klientu visā Ziemeļeiropā, vēl 330 000 klientu sadarbojas ar Visma Group kā ar programmatūras uzturēšanas partneri. Grupā strādā 5600 darbinieku, tās apgrozījums 2013. gadā pārsniedza 800 miljonus eiro. Vairāk informācijas www.visma.com.

    Savukārt SIA Visma Enterprise, kas iepriekš bija pazīstama kā SIA FMS, ir vadošais resursu vadības, biznesa inteliģences un programmatūras konsultāciju uzņēmums Latvijā. Tā klientu lokā ir LR Finanšu ministrija, Rīgas dome, Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, grāmatnīcas Jānis Roze un daudzi citi. SIA Visma Enterprise strādā 197 darbinieki, uzņēmuma apgrozījums 2013. gadā bija 8 miljoni eiro. Tā pazīstamākais produkts ir resursu vadības sistēma Horizon, ko izmanto daudzas valsts iestādes, pašvaldības, kā arī lielie un vidējie uzņēmumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma