Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings prezentē sava gaumīgā viedpulksteņa lēto versiju – Activité Pop

    Jaunākie raksti

    Šovasar jau ziņoju par Withings Activité viedpulksteni, kas mani pārsteidza ar savu klasiski gaumīgo dizainu. Toreiz rakstīju, ka vairums moderno viedpulksteņu izskatās pēc lētām spēļmantiņām nevis gaumīgi nostrādātiem aksesuāriem. No šāda viedokļa pagaidām atkāpties netaisos un ar visnotaļ lielu skepsi raugos uz tehnoloģiju kompāniju mēģinājumiem radīt produktus jomās par ko tām nav nekādas jēgas. Tad jau drīzāk lielāka cerība sagaidīt labi nostrādātus produktus no klasiskajiem rokaspulksteņu ražotājiem. Pavei, Montblanc ir izziņojis e-Strap viedo siksniņu, ko var valkāt kopā ar rokaspulksteni ar ko nekritīsim kaunā.

    Oriģinālajam Withings Activité bija viena “problēma” – tas maksāja daudz (450 ASV dolāri, jeb 390 eiro mūsu pusē). Cena nav augsta kā rokaspulkstenim, tomēr tā vismaz man pārsniedz robežu naudas summai, ko esmu gatavs spontāni iztērēt par apšaubāma pielietojuma gadžetu.

    Reklāma

    Laikam Withings ir sapratuši, ka cenai ir liela nozīme elektronikas ierīču izvēlē un no rītdienas sāks piedāvāt krietni lētāku Activité viedpulksteņa versiju – 149.95 ASV dolāru vērto Activité Pop. Iesākumā pulkstenis būs nopērkams ASV (Best Buy tīmekļa vietnē), taču jau martā tam ir jāatceļo uz Eiropu.

    Activité Pop no oriģinālā pulksteņa atšķiras ar vienkāršāku korpusa uzbūvi, lētākām silikona siksniņām un mazāku ūdensizturības pakāpi (ar Activité Pop var nirt līdz 30 m nevis 50 m kā ar Activité). Visādi citādi abi pulksteņi piedāvā identiskas iespējas – spēj parādīt laiku un uzskaitīt soļus, peldēšanas un skriešanas aktivitātes, kā arī miega kvalitāti. Arī Activité Pop spēj savienoties ar mobilajām ierīcēm izmantojot Bluetooth (pagaidām pulkstenis sadarbojas tikai ar iOS ierīcēm) un to baro parasta pulksteņu baterija (darbības laiks līdz 8 mēnešiem).

    Lielisks solis no Withings puses un jācer, ka tas arī pārējiem konkurentiem liks vairāk aizdomāties par savu produktu dizainu.

    withings_activitc3a9-pop_colors_hd

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma