Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pārspēj Apple lietotāju apmierinātības pētījumā

    Jaunākie raksti

    Apple lielie biznesa vaļi ir spēja sasniegt neticami augstu peļņu no pārdotajām viedierīcēm, pārspēt visu citu ražotāju pirmās dienas apjomus, uzsākot pārdot jaunu viedtālruņa modeli, kā arī piedāvājot aktuālajām viedierīcēm ļoti ātru jauninājumu saņemšanu.

    Vienkāršotā produktu lietošana parasti Apple nostāda labās pozīcijās, kad tiek mērīta lietotāju apmierinātība, bet šogad American Consumer Satisfaction Index liecina, ka Apple ir gāzts no savas ilggadējās pirmās vietas un to ieņem neviens cits kā Samsung.

    Apple spējis gada laikā nokrist no 81 punkta uz 79 punktiem, tādējādi līdera pozīcijas atdodot Samsung, jo tas spējis no 76 punktiem uzlēkt līdz 81 punktam. Visticamāk, Apple pozīcijas ietekmēja tā saucamā #Bendgate ar iPhone 6 Plus locīšanos un dažas citas ziņas par Apple produktu zemo kvalitāti.

    No Samsung šogad tiek gaidīts Galaxy S6 flagmanis. Tam būtu jāsaņem metāla korpusu, Android 5.0 Lollipop ar atvieglotu TouchWiz saskarni, kā arī paša Samsung veidotu jaunu un veiktspējīgu procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ccc
    04.01.2015 12:12

    Neticu, diršana. Patīk man ābolistus kacināt, bet Samsung ir Android kropļotāji lielākie.

    khe
    05.01.2015 15:25

    nu ko. jāsagaida samsung s6 ar metala korpusu, kādam tas jāsaloka un sāksies no jauna.
    Bet pieļauju, ka samsung salocīšana neatstās tik lielu rezonansi kā iphone salocīšana.

    davfreim
    05.01.2015 16:24

    Neticu, lai nu kurš android telefons, bet Samsung noteikti nevar būt bez laggiem, kā var lietotāji būt ar to apmierināti?
    Samdungs atkal rezultātus nopirka? Tāpat kā benchmarkus sagroza un maksā slavenībām, lai slevē viņu telefonus?

    22.01.2015 18:19

    Pat indieši smejas par Samsung jaunajiem veikumiem :D http://www.androidauthority.com/samsung-tizen-cold-reception-india-581998/

    Reklāma