Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus One saņem oficiālu Android 5.0 Lollipop ROM (alpha) versiju

    Jaunākie raksti

    Kopš pats esmu ticis pie sava OnePlus One, aktīvāk sekoju šī mūsu pusē (noteiktās aprindās) jau krietni labi pazīstamā viedtālruņa aktualitātēm. Tāpēc šodien mani piesaistīja ziņa par to, ka OnePlus One ir saņēmis oficiālu Android 5.0 Lollipop ROM versiju. Uzreiz gan brīdinu, ka tā ir alpha versija un tajā vēl ir gana daudz neizķertu kļūdu. Starp zināmajām problēmām ir kameras un Wi-Fi uztvērēja nestabilitāte un pulksteņa aplikācijas uzkāršanās. Tāpat jāņem vērā, ka šis ROM nesaņems turpmākus atjauninājumus pa gaisu (OTA). Ja nevēlies lieki čakarēties, jāpaciešas – tuvāko mēnešu laikā būs arī oficiālais ROM atjauninājums.

    Tomēr īstenus OnePlus One fanus tam nevajadzētu atbaidīt un laiks doties uz OnePlus forumu, kurā izskaidrots kā tieši uz sava telefona uzstādīt šo jaunumu. Piezīmēšu, ka OnePlus ir viens no retajiem ierīču ražotājiem, kas neliedz uz savām ierīcēm “pāršūt” programmatūru un to darot netiek zaudēta garantija.

    Reklāma

    OnePlus One Android 5.0 Lollipop ROM ir bāzēts uz standarta Lollipop (AOSP) un tajā gandrīz nav nekā lieka.

    Ja savam OnePlus One esi uzstādījis šo atjauninājumu, padalies pie šī raksta komentāros ar savām atsauksmēm. Vai tas jau ir gana lietojams?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    02.01.2015 08:24

    Sanāk ka šis nav Cyanogen mod?

    02.01.2015 10:17
    Reply to  LOOK

    Labs jautājums. Tā kā video figurē Launcher 3, tad es domāju, ka tas ir CM. Tiesa, tāds pavisam maz uzlabots un praktiski “tīrs” Lollipop.

    Normunds
    20.02.2015 13:21

    Labdien.Nu jau kā 2 nedēļas esmu OnePlus One īpašnieks.Tiku pie COS versijas un man to pāršuja uz CM.Pa šo laiku ir atnācis tikai viens atjauninājums saistīts ar NFC un žiroskopu un to pašu neprotu uzinstalēt,jo daudzkas nav iztulkots un šur tur pat ķīniešu raksts.Tulīt būs lilipop,bet man kikat 4.4.2 arī kamera nav ne tuvu kā jabūt.Liekas kautkas nav kārtībā.Varbūt nāksies to pārdot.Pasūtiju pat 2 vāciņus no ebay.

    Reklāma