Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung neturpinās Galaxy Alpha līniju, tās vietā nāks lētāki modeļi

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Samsung grasās atteikties no Galaxy Alpha produktu līnijas, lai dotu vietu daudz lētākiem, bet ne sliktākiem viedtālruņu modeļiem jau 2015. gadā.

    Jāatzīst, ka šis solis nav pārsteigums. Galaxy Alpha uzdevums bija iezīmēt ražotāja centienus pielāgoties pircēju prasībām. Galaxy Alpha drīzāk uzskatāms par demonstrācijas modeli, nevis kādas jaunas produktu līnijas sākumu. Galaxy Alpha gadījumā Samsung pat atteicās no “lielāks ir labāks” filozofijas, piedāvājot pavisam patīkama izmēra viedtālruni.

    Reklāma

    Iespējams, ka Samsung pašu radītais Galaxy Alpha spējis izspiest no tirgus jau tā nīkuļojošo Galaxy S5, tāpēc arī ražotājs sākumā uzstādīja augstu cenas latiņu. Starp citu – uzskatu, ka Galaxy Alpha ir patīkamāk lietojams par Galaxy S5 tieši saskarnes ātruma ziņā.

    Galaxy Alpha pavisam drīz (februāra sākumā) sāks aizstāt Galaxy A sērija. Kursors.lv jau gatavo Galaxy A5 apskatu, par ko liecina galeriju sadaļā esošās fotogrāfijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    01.01.2015 13:55

    Cerams ka arī pārējie ražotāji sapratīs, dārgais gals nav masveida produkts ar kuru pelnīt. Man piemēram ļoti patīk Alfas dizains un izmērs, bet cena galīgi nav pievilcīga. Aizvien vairāk parādās sakarīgi ķīnieši, par ļoti pieņemamu cenu. Jo īsāks paliek telefona mūžs, jo aktuālāk par viņu nepārmaksāt.

    01.01.2015 17:07
    Reply to  LOOK

    Tu domā “pārējie Android ražotāji”? Jo, redz, Apple taču viss sanāk labi ar dārgo galu un tas ir masveida produkts ar ko var pasakaini nopelnīt. Tādējādi, domāju, problēma ir citur. Pieņemu, ka tas ir saistīts ar unikalitāti (vai vismaz šādas sajūtas radīšanu). Vienai kompānijai tas (pagaidām) izdodas, citiem ne pārāk.

    LOOK
    01.01.2015 17:44

    Ja pārējie ražotāji izlaistu pa vienam modelim reizi 2os gados, tad tirgus būtu savādāks. Pamazām arī ābolam parādās cienīgi aizvietotāji par ievērojami mazāku naudu (Huawei G7). Nemaz tik labi jau tam ābolam neiet, jo unikalitāte ir zaudēta.

    es
    02.01.2015 15:47

    No priekšas Alpha izkatas normāls, bet to visu iznīcina aizmugurējais vāciņš Samsunga stilā, kas izskatās perversi visiem Samsung telefoniem.

    dzhonsons
    02.01.2015 23:37

    Alpha dizains ir ļoti tīkams. Kaut kas S2 stilā, bet nedaudz metālisks. Cerams, ka šamie turpinās tādā stilā.. Citādi visi tiem S3,4,5, utt ir tādi meitenīgi un acij/rokai netīkami..

    Reklāma