Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC Hima varētu kļūt par nākamo ražotāja flagmani ar Snapdragon 810

    Jaunākie raksti

    Internetā arvien vairāk sāk noplūst informācija par iespējamo HTC nākamo flagmani Hima. Esam tikuši jau tik tālu, ka atklāta gandrīz visa HTC Hima tehniskā specifikācija.

    Avoti ziņo, ka HTC Hima būs mūsdienām piezemēts 5.0 collu viedtālrunis ar 1080p ekrāna izšķirtspēju. To darbināšot astoņu kodolu 64-bitu Snapdragon 810 procesors. HTC Hima saņems arī 3 GB RAM un 2840 mAh akumulatoru.

    Reklāma

    Protams, no HTC tiek gaidītas jaunas saskarnes vēsmas ar Sense 7, kas pārsegs Android 5.0 Lollipop operētājsistēmu. Šobrīd HTC strādā pie Sense 6.0 saskarnes pielāgošanas, kas papildinās esošos viedtālruņu modeļus, kad tos atjauninās uz Android 5.0 Lollipop operētājsistēmas versiju.

    HTC Hima beidzot varētu tikt vaļā no nenovērtētās un visai vājās UltraPixel tehnoloģijas. Viedtālrunis saņemšot 20.7 megapikseļu kameru aizmugurē, kā arī 13 megapikseļu pašiņu kameru priekšā. Iespējams, ka HTC Hima varētu saņemt atsevišķos reģionos 4 megapikseļu UltraPixel tehnoloģijas kameru kā priekšējo pašiņu kameru, kur tai arī ir īstā vieta.

    Jauno HTC flagmani, visticamāk, ieraudzīsim nākamā gada martā MWC 2015 ietvaros, kas norisināsies Barselonā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    krisstaps
    29.12.2014 18:56

    Un še tev mega giga TERA izslavētā ‘ultrapix’ nākotne…. 2 gadi un aprok zem zemes, vienlīdzsakot – mārketings :D Beats aizgāja un vajadzēja ko citu – spīdīgu un skaistu HTC tālrunī lai piesaistītu klientus. Jau kad m7 parādijās oficiālās specifikācijas, nosmējos par to niecīgo 4ultrapix un nodomāju ka ilgu nākotni primārajā kamerā tālrunī neparedzu. Diemžel manā one mini arī ir ta smirdīgā kamera un ar viņu var tikai pakaļu noslaucīt vai makro bildes taisīt. Neko ‘a.ūnu’ zemā apgaismojuma tur neredzu it īpaši 4upix bildes lielumā ja jārāda publikai uz 27+” monitora/ekrāna visas tās skaistās reklāmas, kapēc 4upix ir labāki kaut par 8mpix sensoru ir pilnīgi sapabriceti suņu murgi no htc puses. Vēlos tikt vaļā no šī one mini jo vienmēr līdz jāstiepj fotoaparāts vai otrs 2010 gada telefons ar 8mpix kameru kura ir daudz labāka, bet līzings vēl gadu jamaksā… :) Sievai teicu nu nepērc no M8, ok speci ir solīdi, bet kamera nekāda.. neklausīja mani, tagad cīkst un pīkst ka nepatīkot kamera :D 2015 gada firmas flagmenī ar 64bit procesoru ramu gan gribētos 4GB… it īpasi ja atkal 700mb-1gb būs sistēmai rezervēts, kā parasti tas ir…Bet nu gan jau HTC izdomās tagad UltraRAM tehnoloģiju, kura būšot ”labaka” par parasto… Read more »

    Reklāma