Web Analytics
More
    Reklāma

    Nozagtie Sony e-pasti atklāj ražotāja nākotnes tehnoloģijas

    Jaunākie raksti

    Līdz pat šim brīdim urķi ar Sony nozagto informāciju nav diez ko daudz pasākuši un internetā nebija nopludināta informācija par mobilajām tehnoloģijām, kas būtu interesantas patērētājiem. Tiek domāts, ka urķu uzbrukuma mērķis bija Sony Pictures, tomēr pie reizes paķerta informācija par visu, kas bija ceļā.

    Gizmodo ieguvis informāciju par Sony plāniem izvietot savu produkciju nākamajā Bonda filmā. E-pastos minēti jaunie “Z4” viedtālruņi, turklāt tie aprakstīti daudzskaitlī, kas varētu norādīt uz ne vienu vien Xperia Z4 modeli. Pastāv iespēja, ka Z4 sērijas tapšanā piesaistīti aktieris Daniels Kreigs (Daniel Craig) un režisors Sems Mendezs (Sam Mendes).

    Reklāma

    No Sony nopludinātajā informācijā atrodami divi dažādi viedtālruņi. Viens ir ar ierastajām kantaina metāla apmalēm un stikla aizmuguri, kas rakskutrīga Xperia Z sērijai. Otrs viedtālrunis nedaudz atgādina Lumia 830, apvienojot metālu un plastmasu.

    Otrs attēls atklāj viedpulksteni, kas, pēc attēla spriežot, saņēmis balss zvaniem nepieciešamo mikrofonu. Viedā pulksteņa attēli drīzāk atgādina konceptu, tāpēc diez vai tuvāko mēnešu laikā no Sony varam sagaidīt jaunas formas un funkciju nēsājamo elektroniku.

    sony 1 sony 2

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma