Web Analytics
More
    Reklāma

    No Windows Phone Store pazūd 6snap un citas Snapchat aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Šogad strauju popularitāti iemantojušais izzūdošo attēlu sociālais serviss Snapchat jau novembrī ziņoja, ka sāks pievērst lielāku uzmanību neoficiālajām Snapchat aplikācijām un brīdinās savus lietotājus par to drošības problēmām. Ja lietotāju turpinās izmantot neoficiālās Snapchat aplikācijas, tiem var draudēt konta slēgšana.

    Izskatās, ka Snapchat radītāji ir gājuši tālāk un no Windows Phone Store aplikāciju veikala ir pazudis populārais šī servisa klients 6snap un citas neoficiālās Snapchat aplikācijas. To var skaidrot ar Snapchat centieniem nodrošināt servisa drošību, kam alternatīvo aplikāciju radītāji nereti nepievērš pienācīgu uzmanību. Problēma gan ir tāda, ka Windows Phone platformai joprojām nav pieejams oficiāls Snapchat klients.

    Reklāma

    Tuneļa galā gan ir redzams gaismas stariņš, jo Snapchat sola sagatavot izstrādes rīkus, kas trešo pušu aplikāciju izstrādātājiem ļaus radīt drošus Snapchat klientus. Pagaidām gan Windows Phone ierīču lietotājiem nāksies iztikt bez plikbilžu sūtīšanas ar Snapchat.

    6snap izstrādātājs Rudy Huyn (tāpat kā citu Snapchat aplikāciju radītāji) sociālajā tīklā Twitter paudis savus nodomus sadarboties ar Microsoft, lai viņa veidotā aplikācija tomēr atgrieztos Windows Phone Store.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma