Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Xperia Z4 Tablet Ultra saņemšot 13 collu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Dzīvojam laikā, kad viedtālruņu izmēri gandrīz nav atšķirami no planšetdatoru izmēriem un tāpēc pēdējiem nākas augt vēl lielākiem. Iepriekš esmu turējis rokās 12 collas lielu planšetdatoru, bet to bija grūti nosaukt par viegli pārnēsājamu un lietojamu. Ko es par to šobrīd domāju? Varbūt liela izmēra planšetdatori varētu kļūt par galddatoru aizvietotājiem, bet līdz tam vēl pamatīgi jāaug.

    Iespējams, ka Sony veidos milzīgu 13 collas lielu Xperia Z4 Tablet Ultra planšetdatoru. Ierasts, ka “Ultra” apzīmē ražotāja milztelefonus. Xperia Z4 Tablet Ultra vajadzētu saņemt Live Color LED ekrānu ar TRILUMINOS tehnoloģiju un 3840 x 2400 izšķirtspēju. Planšetdatoru, visticamāk, darbinās Snapdragon 810 (MSM8994AC) procesors un tam būs iepriekš neredzēti 6 GB RAM.

    Reklāma

    Milzīgais planšetdators saņems aizmugures kameru ar Carl Zeiss Sonnar T* objektīvu un 8 megapikseļu gaismasjūtīgo matricu. Planšetdators spēs uzņemt 4K video. Ar 8.6 milimetru biezumu Xperia Z4 Tablet Ultra nebūs saucams par plānu, bet planšetdatoram būs iespaidīgs 12100 mAh akumulators.

    Tiek norādīts, ka CES 2015 (6. – 9. janvāris) laikā Xperia Z4 Tablet Ultra varam vēl negaidīt, bet lielais planšetdators tikšot izsludināts ap MWC 2015 laiku (2. – 5. marts).

    z4 tablet ultra

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma