Web Analytics
More
    Reklāma

    EyeEm iepazīstina ar Open Edit, parādīs kā profesionāļi rediģē fotogrāfijas

    Jaunākie raksti

    EyeEm ir Instagram tipa aplikācija viedierīcēm, bet ierasts, ka aplikācijas saturu mēdz papildināt foto jomas profesionāļi vai zinoši entuziasti. EyeEm vairāk var uzskatīt par izstāžu zāli, nevis vietu, kur visi izvieto savas plikbildes un apšaubāmas kvalitātes ēdienu fotogrāfijas. Jaunākā EyeEm aplikācijas 5.0 versija iOS un Android (precizitātei – Android pavisam drīz iegūs funkcijas pilnu darbību aplikācijā) ieviesusi vienu interesantu iespēju, ko varētu novērtēt mācīties alkstoši mobilās fotogrāfijas entuziasti.

    Jaunās EyeEm vesijas centrālais objekts ir Open Edit iespēja. Open Edit ideja ir parādīt dažādus piemērus, kā kurš fotogrāfijas pielāgojums ir izveidots. Atliek tikai apskatīt populārākās fotogrāfijas, lai iegūtu visu informāciju par konkrētajā darbā izmantotajiem pielāgojumiem. Pēc tam identiskus kontrasta, asinājuma un citus iestatījumus varēsi izmantot savai fotogrāfijai. Open Edit ir kā bezgalīga dažādu iepriekš definētu filtru un iespēju galerija.

    Reklāma

    Open Edit ar pavisam mazu paša ieguldīto laiku ļauj izmantot citu radītos darba augļus. Turklāt pastāv iespēja arī cita lietotāja pielāgojumus turpināt mainīt pēc saviem ieskatiem. Pieejama arī speciāla Open Edit sadaļa, kurā atlasīti vērtīgākie pielāgojumu komplekti.

    open-edit-example-2

    https://www.youtube.com/watch?v=7EcrueoY7oI

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    19.12.2014 14:58

    Ģeniāla ideja, katra fotogrāfija ir pamācība, kā iegūt baudāmu rezultātu.

    KKTK
    21.12.2014 13:41

    Nu nepietiek ar filtru kaudzīti, lai iegūtu baudāmu rezultātu ;)

    Kaspars
    02.09.2015 14:51

    Nejauši uzdūros šim vecam rakstam..
    Tas, kas kaitina ir, ka eyeem tāpat kā instogram ir tēmēts tikai uz mobilo fotogrāfiju..tur pat nav legāla veida kā augšupielādēt bildi no pc, par kādu pro līmeni iet runa?

    Ksspars Lccis
    02.09.2015 15:17
    Reply to  Kaspars

    nu sabāz telefona galerijā bildes no pc un voila – ze seim šit kā instagramam. bet ja vispār draudzējas ar galvu un zin ko grib, tad snapseed ir kuda labāks.

    Kaspars
    02.09.2015 15:32
    Reply to  Ksspars Lccis

    labāks vai ne labāks, bet ideja ta tāda pati un tas nav tas ko gribu.. katru reizi, kad pa dienu ir kas nofočēts, kopēt no spogulenes uz pc un tad vēl stūķēt telefonā? brr.. instogrammu lieto arī pro fotogrāfi, dažreiz aizdomājos: ja ir tāds čakars, kapēc?

    ok, mazliet skaidrāk:
    parasti foto izmantoju kameru, bet kad nav līdzi, tad mēdzu kaut ko arī ar telefonu nofočēt
    telefona bildes šārēju instogramā(jo to var izdarīt uzreiz), bet kameras bildītes vakarā sametu facebookā (kas galīgi nešķiet īstā vieta).. būtu ļoti jauki, ja visas bildes varētu samest vienu viet saitā, kas pēc funkcijām(saits tikai bildēm, ar iespēju sekot kam vēlos) līdzinātos instogramam, bet ar pc augšuplādes iespējām..

    Ksspars Lccis
    02.09.2015 16:09
    Reply to  Kaspars

    nu tad Tev jāpērk kamera, kas ar nfc vai wifi automātiski lādē telefonā…

    Reklāma