Web Analytics
More
    Reklāma

    Programmētājus aicina pieteikties Riga Dev Day 2015 meistarklasēm

    Jaunākie raksti

    Baltijā lielākās programmatūras izstrādātāju konferences Riga Dev Day 2015 rīkotāji aicina IT nozares profesionāļus piedalīties vienas dienas praktiskajās meistarklasēs par koda kvalitātes analīzi un Java 8, kas 21. janvārī no plkst. 09.00 līdz 17. 00 notiks Rīgā, „Islande Hotel”, Ķīpsalas ielā 20.
    Interesentiem ir iespēja pieteikties divām Riga Dev Day 2015 meistarklasēm – Mastering Continuous Inspection with SonarQube, ko vadīs Patroklos Papapetrou un Java 8: Lambda Expressions & Stream meistarklasē Richard Warburton vadībā.

    Programmatūras un koda kvalitātes analīzes meistarklases Mastering Continuous Inspection with SonarQube vadītājs Patroklos Papapetrou ir viens no grāmatas „SonarQube in Action” autoriem, lektors un programmatūras izstrādātājs no Grieķijas.
    P. Papapetrou vadītā meistarklase būs praktiska apmācība par galvenajiem pirmkoda kvalitātes konceptiem un koda kvalitātes analīzi, izmantojot atvērtā koda rīku SonarQube jebkurā no programmatūras attīstības posmiem. Nodarbības mērķis ir iemācīt programmatūras izstrādātājiem, testētājiem un programmatūras arhitektiem, kā izmantot šo atvērtā koda rīku, lai nepārtraukti uzraudzītu un uzlabotu pirmkoda kvalitāti, un automātiski novērstu koda kļūdas.

    Reklāma

    Savukārt Richard Warburton vadītā Java 8: Lambda Expressions & Stream veltīta Java programmēšanas valodas jaunākajai versijai un iespējām, ko iespējams panākt, pateicoties Java 8 uzlabojumiem. Java 8 veltītā meistarklase būs praktiska apmācība, kurā tiks apskatīti būtiskākie jautājumi par Java 8, izmantojot gan prezentācijas slaidus, gan uzdevumus un īstenojot kodēšanu reālajā laikā (live coding).
    Richard Warburton ir Anglijas izcelsmes programmētājs no Monotonic, lektors un O’Reilly grāmatas „Java 8 Lambdas” autors.

    Vairāk informācijas par abām Riga Dev Day 2015 iesildošajām meistarklasēm un prasībām to dalībniekiem: http://rigadevday.lv/workshops.html.

    Kā jau ziņots, 2015. gada 22. janvārī Rīgā, „Multikino” telpās, Mūkusalas ielā 71 notiks Baltijā lielākā programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2015. Konferencē praktiskas lekcijas par IT nozarē aktuālākajām tēmām sniegs vairāk nekā 25 starptautiski atzīti lektori no ASV, Eiropas Savienības, Baltijas, Krievijas un citām valstīm. Konferences vadmotīvs ir Nāc. Skaties. Izstrādā. (Come. See. Develop.) un tās mērķauditorija ir IT nozares profesionāļi, programmatūras izstrādātāji no visām Baltijas valstīm.

    Riga Dev Day 2015 programma ir sadalīta piecās paralēli notiekošās tematiskās sesijās, kas veltītas nozares straujāk augošajiem segmentiem un to nākotnes modeļiem. Konferences saturs būs aktuāls plaša spektra programmatūras izstrādātājiem, sākot no finanšu institūciju IT sistēmu un datu bāžu izstrādātājiem un uzturētājiem, līdz mobilo ierīču un spēļu programmatūras izstrādātājiem.

    Riga Dev Day 2015 ģenerālsponsors ir Odnoklassniki.ru, konferences sponsori: Google, C.T.Co, 4Finance, Idea Port Riga, Ruby Light, Accenture Latvia, Neueda un citi. Konferenci atbalsta O’Reilly, Oracle Press, GitHub, Tech Hub Riga, Riga COMM 2014, Startuphunt.lv, Kursors.lv, Enjoy Recruitment un citi partneri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma