Web Analytics
More
    Reklāma

    Bose nolēmuši veidot savu interneta mūzikas servisu

    Jaunākie raksti

    Kā var spriest pēc pēdējām ziņām, tad audio tehnikas ražotāja Bose vadītāji, ir nolēmuši iesaistīties vēl niknākā cīņā ar savu galveno konkurentu ASV tirgū – Beats Electronics. Un tagad šī cīņa solās pakāpties jaunā līmenī. Kļuvis zināms, ka Bose strādā pie sava muzikālā servisa, kurš kļūs par Beats Music konkurentu, izveides. Par to liecina tas, ka kompānija izsludinājusi vakanci muzikālās platformas lietotāja saskarnes un jaunas paaudzes muzikālās ekosistēmas izstrādātājam. Konkrētas informācijas par veicamajiem darbiem nav, taču Bose izrāda lielu interesi par tādu servisu kā Pandora, Spotify, Songza, Beats Music, SiriusXM, Rhapsody, iHeartRadio, RDIO darbiniekiem. Šajos servisos papildus mūzikas straumēšanas iespējām, ir arī online radio, un tas nozīmē, ka kompānija vēlas izveidot ko līdzīgu Pandora vai arī Beats Music.

    Jaunās vietas kārotājam tiek izvirzītas samērā augstas prasības. Tā ir spēja strādāt komandā, atbilstoša izglītība un darba pieredze interneta mūzikas servisu sfērā vismaz piecu gadu garumā.

    Reklāma

    Bose un Beats Electronics cīniņi sākās šovasar, kad Bose iesūdzēja Beats tiesa par vairāku patentu, kuri saistīti ar aktīvās trokšņu slāpēšanas sistēmu austiņās, nelicenzētu izmantošanu. Tāpat arī Bose panāca to, ka Nacionālās futbola līgas (NFL) dalībnieki nedrīkst spēļu dienās parādīties mediju priekšā ar Beats austiņām. Tā rezultātā rudenī Apple izvāca no saviem veikaliem visu Bose produkciju, taču pagājušajā nedēļā tā atgriezās un ir līdzas tiešā konkurenta Beats Electronics piedāvājumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    17.12.2014 13:39

    Mūzikas straumēšanas servisu cepšana laikam tagad modes lieta. Man šķiet, ka jau gana.

    Reklāma