Web Analytics
More
    Reklāma

    2015. gada LG Ultra HD televizoru klāstu papildinās Quantum dot tehnoloģija

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) no 6. līdz 9.janvārim Lasvegasā, starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentēs 4K Ultra HD televizoru ar Quantum dot tehnoloģiju, kas papildinās plašo LG televizoru modeļu klāstu. 4K LG Ultra HD televizors ar Quantum dot tehnoloģiju piedāvā plašāku krāsu paleti un uzlabotu krāsu piesātinātību salīdzinājumā ar tradicionālajiem LCD televizoriem, un tas tirgū nonāks nākamajā gadā kopā ar citiem 4K LG Ultra HD un OLED televizoru jaunākajiem modeļiem.

    „Quantum dot tehnoloģija paceļ LG jaunākos LCD televizorus jaunā krāsu kvalitātes līmenī, pateicoties tās dzīvīgo, spilgto krāsu reprodukcijas iespējām,” norāda LG Electronics Home Entertainment Company televizoru un monitoru ražošanas struktūrvienības viceprezidents un vadītājs Inkju Lī (In-kyu Lee). „Ar Quantum dot tehnoloģiju aprīkotu 4K ULTRA HD televizoru pievienošana LG 2015.gada modeļu klāstam, blakus mūsu atzītajiem OLED televizoriem, ļauj mums piedāvāt nozarē visplašāko televizoru tehnoloģiju klāstu.”

    Reklāma

    LG Quantum dot tehnoloģijā tiek izmantoti nanokristāli, kuru izmērs svārstās no 2 līdz 10 nanometriem, un katrs punkts izstaro atšķirīgu krāsu atkarībā no izmēra. LCD fona apgaismojuma priekšā novietojot Quantum dot klājumu, tiek panākti būtiski sasniegumi krāsu reprodukcijas kvalitātes un vispārējā gaišuma ziņā. Tā kā nanoizmēra punkti, kas ir pietiekami mazi, lai izrādītu kvantu mehānikas īpašības, rada ārkārtīgi izteiksmīgas krāsas, Quantum dot tehnoloģija spēj uzlabot jau esošās LG 4K ULTRA HD IPS ekrānu iespējas. Krāsu reprodukcijas kvalitāte LG IPS paneļos, kas jau piedāvā augstu krāsu precizitāti un ļoti plašu skatīšanās leņķi, tiek uzlabota par vairāk nekā 30% salīdzinājumā ar tradicionālajiem LCD un LED televizoriem. Tādējādi televizors spēj attēlot ārkārtīgi plašu krāsu gammu, kas ir lieliski piemērota 4K saturam.

    Turklāt LG 4K ULTRA HD televizorā ar Quantum dot tehnoloģiju tiek izmantota videi draudzīga tehnoloģija, kas nesatur kadmiju vai kādus citus toksiskus smagos metālus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma