Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp veidojot sava saziņas rīka versiju interneta pārlūkiem

    Jaunākie raksti

    Lielākā WhatsApp problēma ir saziņas lietošana tikai vienā piesaistītajā viedierīcē. WhatsApp neizmanto lietotāja vārdu un paroli, tā vietā aplikācija pievienot tikai lietotāja mobilā telefona numuru. Tas arī ir iemesls, kāpēc WhatsApp vari darbināt tikai viedtālrunī, bet galddatorā WhatsApp izmantošana šobrīd nav iespējama.

    Konkurenti vairāku ierīču izmantošanas lauciņā nav snauduši un galddatora lietotne vai palīgs ziņu saņemšanai un rakstīšanai ir Line, Viber, Telegram un WeChat saziņas servisiem. Iespējams, ka drīzumā arī WhatsApp pievienos savu aplikācijas versiju galddatoriem.

    Reklāma

    Iepriekš izskanējušas baumas, ka WhatsApp vēlas no Telegram nozagt interneta pārlūkā darbināmās saskarnes izstrādātāju. Telegram ar interneta pārlūku izveidošanu spējis būtiski palielināt savu klientu loku. Šobrīd vienīgā WhatsApp  atbilde ir drošības uzlabošana savā saziņas servisā.

    AndroidWorld.nl nedaudz paracies pa jaunāko WhatsApp APK versiju un tajā atrastas norādes uz iespējamu servisa savienošanu ar galddatoru pārlūkiem. Nākotnes iespēja pat saņēmusi visai precīzu nosaukumu – WhatsApp Web.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma