Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radīta pirmā iPad spēle “Runion”, ko vienlaicīgi var spēlēt 8 cilvēki

    Jaunākie raksti

    Lietotņu veikalā App Store ir pieejama latviešu izstrādāta iPad spēle Runion, kuru vienlaikus var spēlēt līdz pat astoņiem spēlētājiem, informē spēles autors Elviss Strazdiņš.

    Elviss Strazdiņš atzīst, ka spēle ir unikāla un inovatīva tieši ar iespēju to spēlēt vairākiem spēlētājiem uz vienas iPad ierīces vienlaikus. Šobrīd App Store veikalā šāda spēļu ir salīdzinoši maz, un parasti tās paredzētas ne vairāk kā četriem spēlētājiem. Spēles laikā četri spēlētāji savu spēles varoni var vadīt ar iPad stūros esošajiem kontrolieriem, taču pārējie četri spēlētāji var spēlēt spēli kā kontrolierus izmantojot savus iPhone viedtālruņus, kā arī iespējams izmantot Steelseries Stratus, Moga Ace Power, Logitech PowerShell, Mad Catz Micro C.T.R.L un citus kontrolierus. Spēle ir lieliski piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm, vecākiem spēli spēlējot kopā ar bērniem. Spēle pieejama par maksu un tās cena ir 1,79 EUR.

    Reklāma

    Spēles izstrādē piedalījās pieci cilvēki: programmētājs un idejas autors Elviss Strazdiņš, mākslinieks Gunvaldis Urtāns, satura veidotāja Linda Gendrika, mūzikas autors Ralfs Eilands un skaņas režisors Ernests Ansons.

    Spēle App Store pieejama šeit: https://itunes.apple.com/us/app/runion/id932656771
    Spēles iPhone kontrolieris: https://itunes.apple.com/us/app/runion-controller/id786659243

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4GFcj7RPzho]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma