Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo 21. janvāra Windows 10 pasākumu

    Jaunākie raksti

    Vakar Windows Insider programmas dalībnieki, kā arī mediju pārstāvji un analītiķi saņēma informāciju par 21. janvārī Microsoft galvenajā mītnē Redmondā notiekošu pasākumu, kurā programmatūras gigants pastāstīs par Windows 10 iespējām. Microsoft sola nodrošināt pasākuma video tiešraidi, lai par jaunumiem operatīvi varam uzzināt arī mēs.

    Paredzams, ka šis pasākums būs vērienīgāks nekā septembra beigās notikušais pasākums, kurā pirmo reizi oficiāli tika izziņots Windows 10. Janvāra pasākumā piedalīsies Microsoft izpilddirektors Satja Nadella, Windows direktors Terijs Maiersons, Xbox šefs Fils Spensers un par Windows viedtālruņu, planšetdatoru PC lietojamību atbildīgais Džo Belfiori. Iespējams, šajā pasākumā mēs vairāk uzzināsim par to kā Windows 10 darbosies uz dažādām ierīcēm un šobrīd publiskotā informācija liecina, ka pasākumā uzsvars būs tieši uz gala lietotāju (privātais sektors) funkcijām.

    Reklāma

    Ja vēl neesi pamēģinājis Windows 10 Technical Preview versiju, iegūsti to šeit (savukārt, Windows 10 Technical Preview for Enterprise meklē šeit). Pirms OS uzstādīšanas iesaku izlasīt šo informāciju. Komentāros vari padalīties ar savu pieredzi izmēģinot Windows 10.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvis
    12.12.2014 21:55

    Win10 viens liels win7 un win8 kokteilis, ir lietas, ka liekas ērtākas, ir kas pārlieku sarežģītas

    Reklāma