Web Analytics
More
    Reklāma

    Lamborghini izveidojis 88 Tauri viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Daudzi lielie zīmoli veido plašākam patērētāju lokam pieejamas preces, lai tie, pamatīgi pārmaksājot par nosaukumu, iegūtu kaut ko no sapņu zīmola. Ierasts, ka tas tiek darīts ar dažādu sīku aksesuāru un smaržu palīdzību, bet šoreiz Lamborghini pacenties izveidot pietiekami traku viedtālruni, lai tas kaut nedaudz attaisnotu savu cenu.

    Kad runājam par luksusa telefoniem, prātā nāk Vertu. Vertu ir plaši pazīstams luksusa viedtālruņu ražotājs un nu arī Vertu ķēries pie viedtālruņiem. Kursors.lv pat paspējis paviesoties Vertu ražotnē un apskatīt Vertu Signature Touch. Pāris dienas atpakaļ Kristaps bija uzmest aci jaunajiem Vertu Aster un Vertu for Bentley luksusa viedtālruņiem.

    Reklāma

    Toties Lamborghini ar savu modeli 88 Tauri grasās parādīt kurš ir īstenais luksusa viedtālruņu ražotājs. Lamborghini nav skopojies ar tehniskajām niansē. 5.0 collu ekrānam ir 1080p izšķirtspēja, viedtālruni darbinās četru kodolu Snapdragon 801 procesors ar 3 GB RAM un 64 GB iekšējo atmiņu. Lamborghini 88 Tauri saņems arī 20 megapikseļu galveno kameru un 8 megapikseļu priekšējo kameru. Viedtālrunim uzstādīts 3400 mAh akumulators.

    Lamborghini 88 Tauri izveidots tikai 1947 vienībās, apzīmējot Tonino Lamborghini dibināšanas gadu, un tam ir dažādu metālu un ādas krāsu noformējuma variācijas.

    Lamborghini-Tauri-88-710x473 Lamborghini-Tauri-88-3-710x473 Lamborghini-Tauri-88-3-710x473 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma