Web Analytics
More
    Reklāma

    GREENiSCORE aplikācija Android energotēriņu optimizācijai

    Jaunākie raksti

    GREENiSCORE ir jauna aplikācija, kas Android viedierīces akumulatora taupīšanu padara ja ne par spēli, tad vismaz interesantu un informējošu. Aplikācija piedāvā dažādus iestatījumus, lai sasniegtu maksimāli iespējamo viedierīces darbības laiku ar vienu uzlādi. Tajā pat laikā GREENiSCORE parāda savos “papagaiļos” izteiktu rezultātu, kāds tiek piešķirts lietotājam par energotaupību.

    Patīkami, ka GREENiSCORE saskarne un darbība ir vienkāršota, lai aplikāciju varētu izmantot visi interesenti. Pastāv iespēja veidot dažādus iestatījumu profilus visiem dzīves gadījumiem. Bet jo vairāk spēsi ietaupīt enerģiju, jo augstāku novērtējumu aplikācija tev dos. GREENiSCORE parādīs kādi procesi visvairāk tērē enerģiju un piedāvās tos atslēgt.

    Reklāma

    Izstrādātājs norāda, ka GREENiSCORE aplikācija laika gaitā spēj mācīties no lietotāja paradumiem un tā varēs precīzāk noteikt atlikušo darbības laiku ar vienu uzlādi. Protams, izcili precīzi laiks netiks noteikts, jo mainās pārāk daudz nezināmu parametru. GREENiSCORE aplikācija ir bez maksas un tajā netiek demonstrētas reklāmas.

    Clipboard

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma