Web Analytics
More
    Reklāma

    LG CES laikā varētu izsludināt LG G Watch R2 ar 4G

    Jaunākie raksti

    CES 2015 šogad varētu kļūt par milzīgu tehnoloģiju jaunumu virpuli, iespējams, tiks izziņoti vairāki būtiski un ilgi gaidīti jaunumi. Turklāt par CES 2015 saturu baumas klīst ar neredzētiem apjomiem. Nākamā gada sākums iezīmēsies ar jaunu valkājamo ierīču vilni. Jau rakstījām, ka spēlei par feināko viedo pulksteni varētu pievienoties TAG Heuer.

    Iespējams, ka Samsung Gear S pēdās ies LG, izveidojot savu versiju par pašpietiekamu viedo pulksteni ar mobilo datu savienojumu,

    Reklāma

    Avots ziņo, ka LG CES 2015 ietvaros izsludinās LG G Watch R2 modeli ar 4G mobilo datu savienojumu. Pagaidām nav zināms nekas sīkāk par jaunā modeļa tehniskajām niansēm. Protams, LG G Watch R2 darbinās Google Android Wear operētājsistēma.

    LG G Watch R ir pasaulē pirmā pulksteņa veida nēsājama ierīce ar pilnībā apaļu plastmasas OLED (P-OLED) ekrānu, kura var lepoties ar izsmalcinātu dizainu, kas atgādina tradicionālu rokas pulksteni. Ierīces 1.3 collu pilnībā apaļais P-OLED ekrāns nodrošina dabisku un precīzu attēlu no jebkura skatu punkta pat spožā saulesgaismā.

    LG G Watch R ir klasisks dizains, kas ietverts izturīgā nerūsējošā tērauda un alumīnija rāmī, un tas aprīkots ar izturīgu 410 mAh akumulatoru. Ierīce nodrošina optimālu veiktspēju ar jaudīgo, taču enerģiju taupošo 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400 procesoru, kā arī 4 GB atmiņas kapacitāti un 512 MB operatīvo atmiņu. Ar IP67 reitingu LG G Watch R ir pilnībā pasargāts no putekļiem un spēj vienu metru zem ūdens darboties līdz pat 30 minūtēm. Turklāt ierīci iespējams aprīkot ar jebkuru 22 milimetru platu siksniņu, tādējādi sniedzot iespēju lietotājam personalizēt viedpulksteni.

    Par citām CES 2015 ziņām un baumām lasi te.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Loks
    10.12.2014 17:32

    Atgal kaut kur garām šauj… Būtu labāk centušies uzlabot bateriju/displeju, nevis bāzuši klāt nevajadzīgu lietu kā mob. internetu…

    Reklāma