Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 6 īpašnieki sūdzas par priekšējās kameras darbību

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms nedēļas klīda baumas, ka iPhone 6 un iPhone 6 Plus ekrānus ietekmējot pārāk zemā noturība pret skrāpējumiem un skrambām. Šobrīd iPhone 6 īpašnieki sūdzas, kas viedtālruņa priekšējā kamera esot izkustējusies no savas vietas, sabojājot kameras funkcionalitāti.

    Katrs pats varot pārbaudīt sava iPhone 6 priekšējās kameras kvalitāti, tikai paskatoties uz to. Ja ieraudzīsi, ka blakus kameras acij ir neliels, pelēks pusmēness formas laukumiņš, tad zini, ka kamera ir nobīdījusies no sev paredzētās vietas. Tiek norādīts, ka šāda problēma esot tikai 4.7 collu iPhone 6 un iPhone 6 Plus lietotājus tas neskarot.

    Ja tiešām esi ieraudzījis, ka iPhone 6 kamera ir nobīdījusies no savas atrašanās vietas, tad teorētiski servisā būtu bez ierunām viedtālrunis jānomaina pret jaunu. Vismaz tā notiekot civilizētās valstīs.

    No Apple šādos gadījumos nekad nevar gaidīt oficiāli ziņojumu par pašu pieļauto kļūdu. Iespējams, ka kameras problēma ir tikai kādai iPhone 6 partijai un vairums necieš no defekta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    c
    02.12.2014 12:17

    U are holding it wrong.

    Mahmuds
    02.12.2014 17:15

    Ak laimīgie “ābolu” grauzēji :) !

    Kaspars
    02.12.2014 18:49

    Ja viņi izliekas, ka viss ir kārtībā (bet novērsīs šo defektu nākamajās partījās), tad tā NAV laba politika! Savas kļūdas tā kā būtu jāmāk atzīt!

    Reklāma