Web Analytics
More
    Reklāma

    AirDroid 3 beta Android ievieš daļējas iOS Handoff iespējas

    Jaunākie raksti

    AirDroid ir viena no tām Android aplikācijām, kuras ir vismaz jāizmēģina. AirDroid aplikācija ļauj bezvadu režīmā pārsūtīt datnes starp Android viedierīci un galddatoru, kā arī nosūtīt īsziņas un pārvaldīt no galddatora fotogrāfijas un mūziku, kas atrodas viedtālrunī.

    AirDroid 3 jaunākā beta versijā saņēmis būtiskus uzlabojumus, kas šo Android aplikāciju varētu tuvināt iOS un OS X kopējai Handoff funkcionalitātei. Vienkāršoti izsakoties, Handoff nodrošina nepārtrauktu iOS un OS X lietošanas sadarbību. Kur beidzi strādāt ar iOS, tur varēsi turpināt ar Mac OS X.

    Reklāma

    AirDroid 3 beta versija spēj sadarboties ar Microsoft Windows, kā arī ar Apple OS X galddatoriem, lai tuvotos Handoff iespējām. AirDroid 3 beta versija pieļaus no viedtālruņa startēt programmu galddatorā, kad tiks saņemts, piemēram, e-pasts. AirDroid 3 pārsūtītā informācija ir aizsargāta pēc tā saucamās end-to-end idejas – pieeja informācijai ir tikai nosūtītāja un saņēmējam.

    iOS 8 un OS X Yosemite šobrīd sadarbojas pamatīgāk – no iPhone var saņemt zvanu un uz to atbildēt arī galddatorā. Pati saruna notiek ar galddatora starpniecību. AirDroid 3 to neļauj – pacelt zvanu var, bet jārunā tāpat būs telefonā.

    https://www.youtube.com/watch?v=kjm1iqYsaLU

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    02.12.2014 18:59

    AirDroid, principā ir kaut kas līdzīgs pushbullet?
    Ja nerunājam par jaunumiem, kas šobrīd ir beta

    Reklāma