Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G Flex 2 varētu prezentēt janvārī CES 2015 ietvaros

    Jaunākie raksti

    Vecais LG G Flex tika prezentēts pirms gada un tas kļuva par vienu no diviem viedtālruņiem, kas saņēmuši liektu ekrānu. Otrs liektais viedtālrunis bija Samsung Galaxy Round, kā arī tiem piebiedrojies nesenais Galaxy Note Edge modelis. Lai arī citi ražotāji nav noticējuši liektā ekrāna idejai, tomēr LG centīsies labot vecā LG G Flex kļūdas, izlaižot jaunu LG G Flex 2 modeli.

    LG G Flex 2 kļūs oficiāls tuvākā mēneša laikā vai līdz pirmajām janvāra dienām, kad Lasvegasā norisināsies CES 2015. Pastāv pavisam neliela iespēja, ka ražotājs atliek LG G Flex 2 prezentāciju, bet tāpat par jauno, liekto viedtālruni uzzināsim 2015. gada pirmā ceturkšņa laikā.

    Reklāma

    Tiek sagaidīts, ka LG būs novērsis vairumu LG G Flex problēmu. Jaunajam LG G Flex 2 vajadzētu lietotājus priecēt ar 1080p ekrānu, kā arī tikšot uzlabots pašārstējošais aizmugures vāks.

    Jāatzīst, ka mani īsti LG G Flex pirmā versija nepārliecināja. Tas bija pārāk stīvs, pārāk milzīgs, ar neveiklu liekumu. Ekrāns saules gaismā pārvērtās par spoguli un aizmugures vāks sevi neārstēja. Vismaz tas nebija pietiekami acīm redzami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma