Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi atliek ieiešanu citu valstu tirgos

    Jaunākie raksti

    Vēl aprīlī Xiaomi plānoja aptvert lielu pasaules daļu un piegādāt savus viedtālruņus Indijā, Brazīlijā, Krievijā, Meksikā, Malaizijā, Filipīnās, Indonēzijā, Taizemē, Vjetnamā un arī Turcijā. Dažās valstīs Xiaomi jau ir paspējis uzsāk oficiālu tirdzniecību, bet tiek norādīts, ka dažas pārējās valstis ne šogad, ne arī nākamajā gadā var nesagaidīt Xiaomi.

    Ražotājs esot mainījis stratēģiju un šogad Xiaomi fokusēsies uz Indiju un Indonēziju. Xiaomi viceprezidents Hugo Barra norāda, ka viedtālruņu ražotājs mainījis stratēģiju, lai spētu pietiekami nodrošināt esošos tirgus ar viedierīcēm.

    Reklāma

    Nākamā valsts Xiaomi plānos ir Brazīlija. Tur Xiaomi viedierīces būs oficiāli nopērkamas 2015. gada pirmajā pusē. Pēc tam palēnām valstu sarakstam tiks pievienota Taizeme, Krievija, Meksika un Turcija. Par šīm valstīm neviens nekādus termiņus nesola.

    Xiaomi pēdējā laikā pamatīgi pastrādājuši. Tiek pat pieļauts, ka Xiaomi tuvāko gadu laikā kļūs par viedtālruņu tirgus līderi. Iepriekš ziņojām, ka Xiaomi sasniedzis pasaules viedtālruņu ražotāju TOP3. Xiaomi ir dibināts 2010. gadā un iesākumā iemantoja MIUI Android operētājsistēmas pielāgotāja godu. Jau gadu vēlāk Xiaomi ķērās paši pie savs viedtālruņa izstrādes un šobrīd Xiaomi uzskatāms par milzīgu tirgus spēlētāju. Tiek runāts, ka Xiaomi panākumi no austrumu tirgiem izspieda Sony lētos viedtālruņus, kā arī Xiaomi ir pārņēmis gandrīz visu HTC nišu lētāko modeļu tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    v
    28.11.2014 20:03

    krievijā varēs drīzak atvērt lombardu :D

    Reklāma