Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Xbox One konsole iztur kritienu no 4,5 metru augstuma

    Jaunākie raksti

    Pasaulē nerimst strīdi par to, kura no spēļu konsolēm – Sony Playstation vai arī Microsoft Xbox One ir labāka. Katrai ir savi piekritēji, un tie savā starpā sīvi cīnās, par argumentiem piesaucot procesora jaudu, grafikas kvalitāti, lietošanas ērtumu, un daudz ko citu. Savukārt interneta resursa Wired darboņi nolēmuši šo jautājumu atrisināt daudz vienkāršāk. Viņi sarīkoja testu, kurā konsoles tika mestas no dažāda augstuma.

    Rezultātā testu ar kritienu no 1.5 metru augstuma izturēja abas konsoles. Taču tālāk, kaut arī šobrīd Sony ražojums ir populārāks visā pasaulē kā Microsoft darinājums, pēdējās pamatīgā un smagā kaste izrādījās krietni vien izturīgāka. Tā pēc kritiena no 4,5 metru augstuma Sony Playstation savas šīs zemes gaitas beidza, bet Microsoft Xbox One turpināja veiksmīgi funkcionēt. Vairāk par šo testu un tā norisi skatieties video materiālā.

    Reklāma

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=kgbV56S0ouM&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    suns123qwerty
    27.11.2014 23:55

    Tas nav tests, bet parodija!
    Mēs visi varam uztaisīt šādus ”testus” bez problēmām, kur katru konsoli savā rakursā nomet, beigās neko nepasaka un neko neizsecina….. Ka tikai flamewar x1 vs PS4 kommentāros izraisa…

    TESTA JĒGA:
    Paņemiet divus 3310 pie abiem pieskočejiet identiskus HDD un metiet no 10m augstuma šādi:
    pirmo nometiet ar HDD uz leju
    Otro nomet ar HDD uz augšu

    Pirmais neizdzīvos jo būs saņēmis trieciena spēku, otrais izdzīvos jo bija kas cits starpā kas saņem šo spēku, tagad lielais jautājums – kurš no abiem vienādajiem HDD ir labāks?

    Battlemage
    30.11.2014 23:24
    Reply to  suns123qwerty

    Pilnībā piekrītu tavam teiktajam. Vēl video jauki parādīts, ka no 4,5m augstuma PS4 krīt ar to pusi pa priekšu, kur atrodas hdd…..loģiski, ka hdd atteiksies strādāt!

    Reklāma