Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Surface Pro 3 planšetdators iekļūst šī gada Top 25 izgudrojumu skaitā

    Jaunākie raksti

    Tuvojas gada beigas, un cilvēki atkal jau ķeras pie iemīļotā dažādas statistikas apkopošanas procesa. Tā arī žurnāls Times ir sastādījis savu, aizejošā gada Top 25 labāko tehnoloģisko izgudrojumu sarakstu. Sarakstā iekļuvis arī Microsoft planšetdators – Surface Pro 3. Žurnāls augstu novērtējis ierīces iespējas to lietot gan darbam, gan arī izklaidei un reizē kā planšeti un parastu datoru.

    „Jaunākais Microsoft hibrīds ietver klēpjdatora jaudu elegantā 12 collu planšetē un iespēju lietot tādas programmas kā Word, Excel un PowerPoint, kā arī citas aplikācijas. Tas apvienots kopā ar noņemamu vāku, kurš vienlaikus ir arī klaviatūra un paliktnis, un padara Surface Pro 3 par ērtu lietošanā uz galda. Tas ir ļoti svarīgi biznesa lietotājiem. Tāpēc nav brīnums, ka lielas firmās, starp kurām Coca Cola un Bērnu medicīnas centrs Sietlā, izmanto šo ierīci savā darbā” – tā raksta Times.

    Reklāma

    Pašu lētāko Surface Pro 3 modifikāciju ar i3 procesoru ASV var iegādāties par $799. Visu Times gada labāko izgudrojumu Top 25 sarakstu var apskatīt žurnāla interneta vietnē.

    AvotsTimes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    27.11.2014 08:53

    “Žurnāls augstu novērtējis ierīces iespējas to lietot gan darbam, gan arī izklaidei un reizē kā planšeti un parastu datoru.”

    Savukār MS ir diezgan augstu novērtējis cenu :D
    btw, tās cenas Eiropā laikam tā pat kā Apple ir pārkonvertētas 1:1 uz eiro

    Gribās domāt, ka uz brīdi, kad atkal nobriedīšu mainīt kompi, cenas būs draudzīgākas, bet laikam surface datoriem viņas nekrīt tik regulāri.. :(

    Ksspars Lccis
    27.11.2014 17:00
    Reply to  Kaspars

    Kas tā par regulāro čīkstēšanu par amerikas cenām? Tur ir X reizes mazāki visi nodokļi. It kā paliek vairāk peso, bet to visu to samaksā par sociālo apdrošināšanu, medicīinu, izglītību…

    Kaspars
    27.11.2014 20:12
    Reply to  Ksspars Lccis

    Galīgi neesmu eksperts ASV nodokļu jautājumos un sociālajās lietās, bet Tu tiešām gribi teikt, ka pie mums ir labākas socialās garantījas?

    Vēl kāda nienase, ražoti tak visi telefoni tiek vienādos apstākļos, gan tie, kas Amerikas tirgum paredzēti, gan tie kas Eiropas, tāka vienīgā starpība būs shippingā(kas uz tādiem lieliem kvantumiem nebūs tik liela) un PVN
    Pie tam viss ir relatīvs, ja teiksim Baltijā ir lielāks nodoklis, bet ir arī pāris reizes mazākas algas, kas jāmaksā tirdzniecības aģentiem un lai uzturētu biznesu..

    Ksspars Lccis
    28.11.2014 14:53
    Reply to  Kaspars

    pie mums ir sūdīgas, bet ir. Ja āmurikā kaut kas ar Tevi notiek un nav apdrošināšanas, tad ir PZDC. Ja mēs vēl par cenām runājam – es jau rakstīju – nu nopērc sev amerikā aifonu par 600 dolāriem. KŪL. A Tu zini cik apmēram ir lētākais plāns (aļa mūsu LMT brīvais)? Neko lētāku par 50 dolāriem neatradīsi. Un tā ar visu. Lēts dators = COOL, Optiskais internets pa 100 dolāriem mēnesī – galīgi nav Kūl. Un tā ar visu.

    disqus_PiTDm1wkU9
    27.11.2014 13:29

    Tikai viens mīnus šim Surface, nevari strādāt turot to klēpī kā laptopu!, jo tam vajdzīgs kur balstīt stuti. :P

    27.11.2014 13:34

    Var, var. Microsoft savā prezentācijā speciāli uzsvēra, ka jaunākajam Surface Pro kāja lokās divos režīmos un to kaut kādā mērā var turēt arī klēpī. Esmu mazliet darbojies ar dažiem Surface aparātiem – nav perfekti, bet nav arī pavisam nelietojami.

    Reklāma