Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone operētājsistēmas atjauninājums Lumia Denim, gaidāms jau tuvākajā laikā

    Jaunākie raksti

    Runas par to, kā un kad parādīsies nākamais Windows Phone operētājsistēmas atjauninājums, kuram dots Lumia Denim nosaukums, klīst jau pasen. Un tās ir pretrunīgas. Vismaz bija līdz šodienai.

    Šodien atbildot Microsoft Lumia oficiālajā Twitter kontā, uz lietotāja no Indijas, jautājumu par to, kad varēs sagaidīt Lumia Denim atjauninājumu, atbilde ir konkrēta – jau vistuvākajā laikā. Tas nozīmē, ka, iespējams, Windows Phone 8.1 viedtālruņiem Lumia Denim atjauninājums sagaidāms jau šonedēļ, līdz novembra beigām. Vismaz tā tika solīts pirms kāda laika.

    Reklāma

    Lumia Denim atjauninājums saturēs diezgan daudz jaunas funkcijas un uzlabojumus, tai skaitā kamerai. Tie ļaus palielināt vairākiem viedtālruņu modeļiem kameras slēdža ātrumu, uzņemot 4K video, vienlaikus arī fotografēt šajā izšķirtspējā, tāpat parādīsies Auto HDR un Dynamic Flash funkcijas. Tāpat parādīsies iespēja aktivizēt Cortana balss asistentu ar frāzi – “Hey Cortana”. Savukārt Glance Screen funkcija varēs sākuma ekrāna atainot aplikāciju Bing Weather un Bing Health & Fitness informāciju.

    twitter

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    25.11.2014 16:27

    Un tikmēr jaunu telefonu pircēji jau kādu laiku bauda šo Denim atjauninājumu :))

    Reklāma