Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 būs jauns NT 10.0 programmas kodols

    Jaunākie raksti

    Jaunā Microsoft operētājsistēma Windows 10, būs kompānijas vēsturē ļoti nozīmīgs produkts, un par to liecina ne tikai tā numerācijas lēciens no Windows 8.1 uz Windows 10, bet arī citi aspekti. Šī operētājsistēma saņems arī atjaunotu programmas kodolu. Līdz šim iepriekšējās Windows versijas (Vista, 7, 8, 8.1) kā arī mobilā operētājsistēma Windows Phone 8/8.1 un spēļu konsole Xbox One un vēl vairāki produkti ir veidoti, izmantojot programmas kodola versiju NT 6.x.

    Līdz šim Windows 10 ir pieejama vairākās Windows Technical Preview versijās kurām kodola numurs ir NT.6.4, taču Microsoft MSDN blogā ir parādījusies informācija, ka jau drīzākajā laikā Windows NT drīzumā izmainīsies no 6.4 līdz 10.0. Turklāt internetā ir arī parādījusies vēl oficiāli nepublicēta Windows Technical Preview versija ar numuru 9888, kura kodola numurs ir NT 10.0.

    Reklāma

    Acīm redzot ar to Microsoft vēlas uzskatami parādīt, ka Windows 10 būs jauna OS ne tikai pēc numerācijas, bet arī savās funkcijās un savietojamībā ar dažādām ierīcēm. Tieši šī savietojamība ar dažādām ierīcēm pagaidām rada vislielākos jautājumus, taču maz ticams, ka Microsoft vēlēsies lietotājus sarūgtināt, jo pēdējā laikā kompānija ļoti uzmanīgi labo un analizē savas kļūdas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma