Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzlauzta Sony veidotā Back up & restore aplikācija

    Jaunākie raksti

    Tikko atklājusies visai nepatīkama informācija par Sony veidotās aplikācijas “Back up & restore” saturu – izskatās, ka šī aplikācija ir kaut kādā veidā aizstāta vai papildināta ar urķu (hakeru) veidoto saturu. “Back up & restore” aplikācija uzstādīta visos kaut cik modernajos Sony Android viedtālruņos. Xperia Z3 Play veikala apskate esot beigusies ar to, ka “Back up & restore” aplikācijas izstrādātājs ir HeArT HaCkEr Group, nevis Sony.

    Labā ziņa ir tā, ka vismaz man pieejamais Xperia modelis nav saķēris “uzlaboto” aplikācijas versiju, bet Play veikals piedāvā aplikācijas uzstādīšanu viedtālrunī.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kādā veidā urķi tikuši klāt sava satura izvietošanai Google Play veikalā. Iespējams, ka ir uzlauzts Sony Mobile konts Google Play veikalā. Zemāk pie Avota ir tiešsaistes adrese uz šo aplikāciju, bet būtu lūgums to neuzstādīt savās viedierīcēs.

    Sony pagaidām klusē, bet nav novērota nekāda darbība no uzlauztās aplikācijas puses. Aplikāciju nav iespējas atinstalēt bez root pieejas tiesībām, jo tā tiek uzskatīta par sistēmas aplikāciju.

    Clipboard Clipboard 01

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma