Web Analytics
More
    Reklāma

    Beats Music nākamgad būs uzstādīts visos jaunajos iPhone un iPad

    Jaunākie raksti

    Daudzi uzskata, ka Beats Music bija galvenais iemesls, lai Apple iztērētu trīs miljardus dolāru, iegādājoties Beats Electronics. Kopš augusta sākuma, kad tika apstiprināta Beats Electronics iegāde, nekas daudz ar šo uzņēmumu nav darīts. Vismaz ne oficiāli. Toties klīst baumas par Beats Music mūzikas straumēšanas servisu – ap tā pilnveidošanu rosās Trent Reznor no Nine Inch Nails.

    Ir dzirdēts, ka Apple grasās slēgt Beats Music, to iekļaujot iTunes ģimenē. Tiekot pat apsvērta ideja pavisam atteikties no Beats nosaukuma visos produktos un pakalpojumos.

    Reklāma

    Financial Times ziņo, ka Apple plānos varētu būt Beats Music aplikācijas iekļaušana obligātajā lietotņu pakotnē, ko saņem pircēji, iegādājoties jaunu iPad vai iPhone. Nav vēl zināms, vai mūzikas straumēšanas serviss saglabās esošo Beats Music nosaukumu, bet tas kaut kādā formā tiks piespiedu kārtā uzstādīts Apple viedierīcēs. Iespējams, ka Beats Music redzēsim kā neatņemamu iOS sastāvdaļu jau 2015. gada pavasarī. Financial Times avots esot pat paziņojis, ka Beats Music ar iOS jauninājumu nonāks saderīgās ierīcēs nākamā gada martā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    21.11.2014 00:03

    Varūt beigsim BAUMAS rakstīt kā virsrakstu, ka kaut kas TIKS ieviests! TVNET līmenis! Pievērš uzmanību, bet izrādās, ka viena tirgus tante teica.

    Reklāma