Web Analytics
More
    Reklāma

    Tīmeklī parādās jauna informācija par tālruni Samsung SM-Z130H ar Tizen OS

    Jaunākie raksti

    Jau zināmu laika sprīdi klīst baumas par Samsung darbošanos ap mobilajiem tālruņiem ar pašu radīto Tizen OS. Izskatās, ka kompānijai šie telefoni ir gluži kā čemodāns bez roktura, kuru līdz stiept grūti, bet pamest arī žēl. Taču pagaidām Samsung to stiepj, un uz to norāda arī porcija ar jauniem šī tālruņa ekrānšāviņiem, kuros redzama OS saskarne un iespējas, kā arī ziņas par tālruņa tehniskajiem raksturlielumiem.

    Jaunais tālrunis Samsung SM-Z130H būs ar Tizen 2.3 operētājsistēmas versiju, un tā saskarne ļoti atgādina jau zināmo Samsung TouchWiz versiju. Arī daļa no attēlos redzamajām iespējām, tādas kā Ultra Power Saving Mode un Private Mode, kā arī jau rūpnīcā instalētās aplikācijas (Facebook, Twitter un Google aplikācijas) zināmas no Samsung Android aparātiem.

    Reklāma

    Ja runājam par tehniskajiem datiem, tad kļuvis zināms, ka tālrunis kura pagaidu nosaukums ir Samsung SM-Z130H – Kiran, būs ar 4 collu diagonāles ekrānu, kura izšķirtspēja 480 x 800 pikseļi, 1,2 GHz Spreadtrum SC7727S divkodolu procesoru, 512 MB operatīvo atmiņu, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS, GLONASS, Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct moduļiem, FM radio un divu SIM karšu atbalstu. No kamerām būs 3,2 Mpix aizmugures un VGA 0,3 Mpix frontālā kamera. Atklātībā telefonam būtu jāparādās jau šī gada beigās un vispirms Indijā, kur tam lemts būt par nedārgo viedtālruņu Google Android One konkurentu. Kāda būs gaidāmā jaunuma cena vēl nav zināms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma