Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielvārds sadarbībā ar LMT 280 pedagogiem pasniegs mobilo ierīču apmācības

    Jaunākie raksti

    Lai skolotāji mācību procesā efektīvi varētu izmantot modernās tehnoloģijas, izglītības uzņēmums „Lielvārds” sadarbībā ar „Latvijas Mobilais Telefons” (LMT) izstrādājis jaunu pedagogu profesionālās apmācības programmu „Pirmie soļi, lai mobilā ierīce kļūtu par palīgu mācībās”, kurai jau pieteikušies 280 pedagogi no visas Latvijas. 100 skolotājiem LMT nodrošinās iespēju apgūt šo profesionālās pilnveides programmu bez maksas.

    „Tehnoloģiju straujā attīstība ietekmē to, kā mēs mācāmies un apgūstam jaunas zināšanas, tāpēc skolotājiem, lai skolēniem nodrošinātu mūsdienīgu un konkurētspējīgu izglītību, viedierīču lietošanās ir jābūt vēl zinošākiem nekā skolēniem. Esam gandarīti, ka varam sniegt iespēju skolotājiem no visas Latvijas bez maksas apgūt jaunas un noderīgas prasmes – īpaši izstrādātu apmācību programmu, kas ļaus skolotājiem interaktīvā un aizraujošā veidā celt savu skolēnu zināšanu līmeni un mācību sasniegumus,” atzīst LMT prezidents un asociētais profesors Juris Binde.

    Pirmie_soli

    Jaunā astoņu stundu akadēmiskā programmā skolotājiem ir iespēja apgūt viedierīču lietošanu un to funkcionalitāti, kā arī mācību laikā uzzināt, kā sekmīgāk un ātrāk internetā atrast mācību stundām nepieciešamo informāciju un izstrādāt mācību stundas plānu. Mācību laikā var veikt radošos un praktiskos darbus un apgūt daudz citas noderīgas informācijas, lai ikdienas mācību procesā varētu jēgpilni lietot modernās tehnoloģijas un tajās pieejamo daudzveidīgo saturu.

    „Kā rāda pasaules izglītības jomas tendences, tehnoloģiju pielietojums mācību procesā jau sen vairs nav apspriežams jautājums. Galvenais izaicinājums, ar ko saskaras gan mācību satura veidotāji, gan skolotāji – kā to darīt jēgpilni. Šodien teju katra skolēna kabatā ir rīks mācību procesa efektivitātes celšanai un aizraujošu mācību stundu pavadīšanai – viedtālrunis. Tāpēc esam patiesi gandarīti par sadarbību ar LMT, kuras rezultātā kopā ar skolotājiem varēsim izzināt dažādākos veidus – kā mobilās ierīces padarīt par saviem sabiedrotajiem aizraujoša mācību procesa veidošanā un vadībā. Un tieši šādam nolūkam – skolotāju profesionālajai pilnveidei un mūsdienīgas izglītības vides veicināšanai – esam izveidojuši “Lielvārds” Kompetences centru,” norāda izglītības uzņēmuma „Lielvārds” Kompetences centra vadītājs Andris Gribusts.

    Programmu būs iespējams apgūt divējādi: apmeklējot klātienes nodarbības divas pēcpusdienas no plkst. 14.00 līdz 18.00 vai vienu pilnu dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00. Nodarbības paredzētas 20., 22., 27. novembrī un 4., 6., 11., 13. decembrī.

    Pēc mācībām programmas dalībnieki saņems likumdošanas aktos noteikto pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveidi apliecinošu dokumentu – apliecību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma