Web Analytics
More
    Reklāma

    Bite Latvija noraida baumas, ka uzņēmums tiek pārdots

    Jaunākie raksti

    Vakar ziņu portāls TvNet publicēja ziņu par to, ka investoru kompānija “Mid Europa Partners”, kam pieder arī Bite Latvija, grasās pārdot kompāniju “Bite Finance International” un potenciālo pircēju vidū pat esot telekomunikāciju kompānija Tele2. Ziņas autori atsaukušies uz Lietuvas portālu Eversus.lt, kurā es tā arī neatradu šādu ziņu.

    Londonā bāzētā kompānija «Mid Europa Partners», kas investē Centrālajā un Austrumeiropā, kā arī Turcijā, plāno pārdot Nīderlandē reģistrēto kompāniju «Bite Finance International» («Bite»), kam pieder mobilo sakaru kompānijas «Bite» Latvijā un Lietuvā, vēstīja Lietuvas portāls «Eversus.lt», atsaucoties uz neoficiāliem avotiem.

    Portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka potenciālo «Bite» pircēju vidū ir arī telekomunikāciju kompānija «Tele2». «Tele2» Lietuvā preses pārstāvis Andris Baranausks «Eversus.lt» norādījis, ka tādu lēmumu pieņems «Tele2» māteskompānija Zviedrijā.

    Avots: Financenet

    Tā kā apgalvojums ir gana spēcīgs un arī es pats iepriekš no vairākiem avotiem esmu dzirdējis baumas par to, ka Bite tiek pārdota, tad bez ilgas vilcināšanās uzjautāju pēc komentāra Bite Latvija.

    Bite un Mid Europa Partners šobrīd nav iesaistījušies sarunās par iespējām Biti pārdot Tele2. Tāpat nedz Bite, nedz Mid Europa Partners neizskata iespēju iegādāties Tele2.

    Bite ir spēcīgs tirgus spēlētājs, kurš nesen ir laidis klajā jaunus tarifu plānus. Tāpat arī ir izziņots par plāniem, saistībā ar kvalitatīvu, ļoti ātru jaunākās paaudzes 4G un 4G+ internetu mobilajās ierīcēs.

    Tāpat, Bites klientiem Latvijā ir pieejams neierobežotas mūzikas piedāvājums Deezer, kurš tika prezentēts 10.novembrī. Tas ir vienīgais šāda veida piedāvājums Latvijā un klientiem tas dod ievērojamas priekšrocības, kuras klienti jau paspējuši pozitīvi novērtēt.

    Tāpat Bite ir vienīgais mobilo sakaru operators Latvijā, kura ieņēmumi pēdējos gados pieaug, kamēr citiem operatoriem tie samazinās.

    Anete Jansone (Bite Latvija komunikācijas menedžere)

    Esmu uzprasījis komentāru arī “Mid Europa Partners” un šo rakstu papildināšu ar viņu atbildi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KasparsB
    15.11.2014 10:40

    bites komentārs iespārda.. lai aprobežotos ar pirmo rindkopu vēl papildus jāpareklamē ar nākošajām 3īs :D

    Kaspars
    15.11.2014 15:35

    Tas, ka baumas izplata TvNets..tas manuprāt jau visu izsaka, bet ja nu tomēr kāda patiesība tajā ir..
    Pa lielam..domāju, ka runas par pārdošanu risinās “Mid Eurpe partners” un potenciālo pircēju starpā, un tādām nebūt uzreiz nav jānonāk Bite Latvija ausīs, savukārt lielais Bite international, par to gan varētu nojaust, bet oficiāli šo informāciju noliegs līdz Mid Europe būs pārdošanas līgums rokā – diezgan loģiski
    Savukārt Tele2 komentārs ir apmēram tā, lai jau cilvēki patenko, ja grib, kompānijai reklāma tikai nāk par labu :)
    Lai gan, ja gribam pafantazēt..tad Tele2 nupat par ļoti labu ciparu nopārdeva Norvēģijas biznesu un varbūt tiešām būtu gatavi investēt šādā darījumā

    Kex
    15.11.2014 19:26

    Pateica to, ka šobrīd nav sarunas ar Tele 2 par darījumu, nevis, ka tādu plānu vispār šobrīd nebūtu.

    Reklāma