Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo jauno YouTube Music Key mūzikas video servisu

    Jaunākie raksti

    Google Play Music mūzikas straumēšanas serviss tikai tagad ir atceļojis līdz Latvijai, bet Google izziņo savu nākamo ar mūziku saistīto servisu – YouTube Music Key.

    Jau pēc nosaukuma varam noprast, ka tas būs mūzikas video serviss. Par 7.99 ASV dolāriem mēnesī servisa lietotājs piekļūs reklāmu neapgrūtinātiem augstas kvalitātes mūzikas video (šajā plānā ir iekļauta piekļuve arī Google Play Music servisam). Ja par servisu maksāt nav vēlmes, tad to varēs izmantot ar reklāmām. Google uzsver, ka YouTube Music Key servisā būs pieejami arī pilni albumi nevis tikai atsevišķas kompozīcijas. Jaunā servisa iOS un Android aplikācijas būs pieejamas jau no nākamās pirmdienas un tās ļaus atskaņot mūziku fona režīmā, kā arī uzglabāt video klipus apskatei bezsaistes režīmā. YouTube vēsturiski ir izveidojies kā milzīga mūzikas video krātuve un šis solis ļauj Google nopelnīt vēl vairāk naudas.

    Reklāma

    US desktop

    youtube.0

    Pagaidām gan iekļūšana servisā ir tikai ar ielūgumiem un sākotnēji tie pienāksies ASV un sešu Eiropas valstu iemītniekiem (pagaidām neatradu kuras tieši ir šīs valstis). Google sola, ka serviss būs pieejams arī citās valstīs, tomēr nenorāda kad tieši.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pMQxeb5ERps]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma