Web Analytics
More
    Reklāma

    XDA lietotājs uzlauzis Windows Phone 8.1 operētājsistēmu

    Jaunākie raksti

    Foruma XDA lietotājs djamol ziņo, ka viņam izdevies atrast veidu kā uzlauzt Windows Phone operētājsistēmu. Tas rezultātā ļauj telefonā instalēt dažādas aplikācijas, neizmantojot Windows Phone aplikāciju veikalu.

    Forumā tiek pilnībā aprakstīts veids kā uzlauzt WP 8.1 operētājsistēmu. Taču vienlaikus arī ir piebilde, ka neprofesionālam lietotājam šādas darbības labāk necensties veikt. Komentāros citi lietotāji gan pārmet djamol, ka viņš pārāk detalizēti izklāstījis visu procesu, un tā rezultātā Microsoft drīz vien šo ievainojamību likvidēs.

    Reklāma

    Ir gan bijusi informācija par to, ka uzlauzt WP operētājsistēmu cenšas arī pieredzējušu iOS operētājsistēmas hakeru grupa. Taču līdz šim nav bijusi reāla un ilglaicīga informācija par to, ka kādam tiešām izdevies uzlauzt Windows Phone operētājsistēmu. Iespējams, ka tagad tas ir noticis.

    Screenshot

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš V
    13.11.2014 13:12

    Man liekās, ka nevis uzlauzis, bet atradis veidu, kā redzēt wp iepriekš apslēptos sistēmas folderus un failus. Vai tur kaut ko izdarot vai mēģinot izdarīt arī izdosies kaut kas un vai to tas atklājējs parādīs? Tad jau mēs kopš parastā win sākumiem iespējojot view hidden files, show protected opearting system files arī kaut ko izmainot varam ne tikai uzlauzt, bet arī salauzt win! :D

    22.11.2014 23:41

    Emm… lauzt telefonu dēļ tā, lai instalētu aplikācijas? Samaksā par izstrādātāja kontu un aidā :D

    Reklāma