Web Analytics
More
    Reklāma

    “RIGA COMM 2014” izstādē Mass Portal prezentēs jauno 3D printera Pharaoh modeli

    Jaunākie raksti

    No 14. līdz 15. novembrim Ķīpsalā norisināsies “RIGA COMM 2014” tehnoloģiju un biznesa izstāde (laimē divas biļetes uz šo pasākumu) un tajā savu jaunāko 3D printeri Pharaoh atrādīs uzņēmums Mass Portal.

    Mass Portal SIA ir privāts Latvijas uzņēmums, kas izstrādā, ražo un pārdod delta robota 3D printerus. Mass Portal ir dibināts 2012. gada 25. aprīlī un 2014. gada 15. aprīlī prezentēja pirmo pašu izstrādāto produktu — MP Delta 3D printeri. MP Delta 3D printeris atšķiras ar ātrdarbību, zemu vibrāciju un trokšņu līmeni, kā arī elegantu un atturīgu industriālo dizainu. MP Delta printeris piemērots lietošanai mājās, skolā un birojā. Uzņēmums klientiem Latvijā nodrošina apmācību un printera vadības programmatūru un lietotāja rokasgrāmatu piedāvā latviešu valodā.

    Reklāma

    • Līdz 15:35 varēsiet personīgi iepazīties ar jauno Pharaoh 3D printeri un tā izstrādātājiem Mass Portal stendā
    • 15:35 Pharaoh 3D printera oficiālā prezentācija (Jānis Grīnhofs, Mass Portal SIA direktors) un Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras uzruna
    • 15:55 Nīderlandes 3D materiālu ražotāja Helian Polymers prezentācija un paziņojums par sadarbību ar Mass Portal (Ruud Rouleaux, “Helian Polymers” dibinātājs)
    • 16.30 Šampanieša glāze un uzkodas Mass Portal stendā

    2014-11-12_1518

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma