Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft prezentē savu pirmo Lumia viedtālruni – budžeta klases Lumia 535

    Jaunākie raksti

    Lai arī Microsoft paziņoja par Nokia mobilo ierīču biznesa iegādi jau gada pirmajā pusē, tomēr tikai tagad (arī pēc liela darbinieku skaita atlaišanas) Nokia kā mobilo telefonu ražotāja zīmols tiek nomests vēstures mēslainē. Pēdējo nedēļu laikā Microsoft Nokia vārdu ir izravējis no daudzajām Windows Phone aplikācijām un Nokia vārds vairs nefigurēs arī viedtālruņu pasaulē, jo šodien Microsoft oficiāli prezentēja savu pirmo Windows Phone viedtālruni – budžeta klases Microsoft Lumia 535.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=05TGNfXkjUI]

    Reklāma

    Microsoft jauno Lumia 535 dēvē par 5x5x5 piedāvājumu. Proti, pirmais piecinieks apzīmē piecas integrētas un noderīgas aplikācijas (servisus): Skype, Office, Cortana, OneDrive un Outlook (šie visi servisi gan ir pieejami arī citām Windows Phone ierīcēm). Otrs piecinieks apzīmē 5 megapikseļu priekšējo kameru, jo pašiņu trakums vēl nav aprimis un trešais piecinieks attiecas uz ierīces displeja izmēru. Jā, Lumia 535 ir aprīkots ar 5 collu lielu qHD (960×540) izšķirtspējas IPS LCD displeju. Budžeta klases milzis.

    Šo Windows Phone 8.1 telefonu darbina “lētā gala” Qualcomm Snapdragon 200 1.2 GHz četrkodolu procesors ar 1 GB operatīvo atmiņu un 8 GB iebūvēto atmiņu, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm līdz 128 GB. Arī aizmugurējai kamerai ir 5 megapikseļu sensors un to papildina LED zibspuldze. Ierīcei ir 1905 mAh akumulators.

    Pārdošanā nonāks divas Lumia 535 versijas, kas atšķirsies ar ievietojamo SIM karšu skaitu. Tātad, būs vienas SIM kartes modelis un divu SIM karšu modelis. Ierīce būs pieejama vairākās košās krāsās (oranžā, melnā, pelēkā, zaļā, baltā un zilā) un pārdošanā nonāks jau novembrī. Cena paredzēta ap 110 eiro pirms nodokļiem un operatoru korekcijām.

    Lumia 535 ir lielāks 5 collu displejs nekā Nokia Lumia 530 (4 collas) vai Nokia Lumia 630 (4.5 collas). Tāpat jaunajam telefonam ir arī lielāks akumulators (1905 mAh), nekā Lumia 530 (1430 mAh) un Lumia 630 (1830 mAh). Lumia 535 un Lumia 630 ir 8 GB iebūvētā atmiņa, bet Lumia 530 tā ir tikai 4 GB apmērā.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3VUcppKV25Y]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma