Web Analytics
More
    Reklāma

    Tīmeklī parādās vairāki gaidāmā Microsoft Lumia viedtālruņa attēli

    Jaunākie raksti

    Tas, ka jau rītdien, 11. novembrī kompānija Microsoft parādīs pirmo viedtālruni, kurš nesīs Microsoft Lumia vārdu, šaubu nav. Taču līdz šim bija tikai samērā nelielas informācijas druskas par šo jaunumu. Bet pirmizrādes priekšvakarā tīmeklī nonācis liels daudzums attēlu ar gaidāmo viedtālruni. Par šo attēlu nonākšanu atklātībā atbildīga Ķīnas interneta vietne Tieba Baidu.

    Ja var ticēt pieejamajai informācijai, tad mūs sagaida viedtālrunis ar 5 collu diagonāles ekrānu, kuram būs qHD (960 x 540) izšķirtspēja, 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 procesors ar 1 GB operatīvo atmiņu un 8 GB iebūvēto atmiņu. Būs arī 2 kameras, no kurām aizmugures ir 5 megapikseļu, bet priekšējā diemžēl žēlīga 0,3 megapikseļu. Paredzēts, ka tālrunis varēs strādāt ar divām SIM kartēm, un tam būs 1900 mAh akumulators. Kustinās dzelžu saimniecību WP OS jaunākā versija. Aparāts būs pieejam septiņās dažādās korpusa krāsu variācijās. Cena tiek solīta saprāta un demokrātijas robežās.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    10.11.2014 09:24

    Ekrāns ar zemu izškirtspēju, pavājš procesors, kameras arī laikam tīri simboliskas… lai to kompensētu ir jābūt īpaši zemai cenai…

    Imants Imants
    10.11.2014 09:30

    Looks cheap. Manuprāt, tā lēti spīdīgā plastmasa sabojās iespaidu pat par vislabāko aparātu.

    Reklāma