Web Analytics
More
    Reklāma

    Jawbone prezentē divas jaunas fitnesa aproces

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties 2014. gada noslēgumam, mums jau ir ļoti plašas iespējas kaut cik aptuveni piefiksēt mūsu aktivitātes. Viens no fitnesa aproču pionieriem, Jawbone, prezentējis divas jaunas fitnesa aproces: 180 eiro vērto Jawbone UP3 un 50 eiro vērto Jawbone UP MOVE fitnesa piekariņu.

    Jawbone UP3
    Jawbone UP3

    Jawbone UP3 ir šobrīd funkcionālākais Jawbone produkts un šī aproce automātiski nosaka mūsu sirdsdarbības ritmu arī esot miera stāvoklī. Tā automātiski saprot kad esam uzsākuši fiziskas aktivitātes un piefiksē tās vēlākai izmantošanai Smart Coach virtuālā fitnesa trenera servisā. Aproci nevajadzētu vilkt nost arī naktī, jo tā spēj izmērīt dažādas mūsu miega fāzes un Smart Coach serviss pat ieteiks veidus kā uzlabot mūsu miegu. Tam taču ir liela nozīme mūsu produktivitātei nākamajā dienā. Aproce datus uz mobilo ierīci vai datoru nodod izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu (te jāpiezīmē, ka uz pašas ierīces nav nekāda displeja), nebīstas ūdens un to būs jāuzlādē reizi nedēļā. Šis produkts pārdošanā nonāks tuvāk šī gada beigām un pirmais pārdošanā nonāks melnais modelis. Ar laiku sekos citi krāsu veidi.

    Reklāma

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mRVrgQrkWWQ]

    Ja vēlamies kaut ko mazāku un lētāku, tad var vērst uzmanību uz jauno Jawbone UP MOVE, kas ir lētākais un vienkāršākais Jawbone produkts. To var nēsāt kā aproci vai arī ar klipsi piestiprināt pie apģērba. Ierīce prot uzskaitīt mūsu soļu skaitu, fiziskās aktivitātes un sniegt vienkāršus datus par mūsu miegu. Interesanti, ka enerģiju ierīcei nodrošina standarta pulksteņos izmantojamas baterijas (CR2032) un tās būs jāmaina reizi pusgadā. Aprocei ir gaismas diodes, lai varētu saprast kā mums veicas ar aktivitātēm, tā spēj ar Bluetooth savienojumu nosūtīt datus uz citām ierīcēm un tāpat kā Jawbone UP3 nebīstas ūdens. Jaunā aproce pārdošanā nonāks līdz šī gada beigām.

    Jawbone UP MOVE
    Jawbone UP MOVE

    Jawbone produktu pārvaldības viceprezidents Treviss Bogārds sacījis, ka “UP MOVE ir jautrs un vienkāršs veids kā piefiksēt fiziskās aktivitātes. Tas maksā tikai 50 eiro un tādējādi būs interesants ikvienam, kas vēlas uzsākt fiziskas aktivitātes vai zaudēt svaru.”

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HgZearTObFg]

    Mēs iepriekš esam rakstījuši par Jawbone UP fitnesa aproci un atzinuši par gana labu esam. Nākamais gads šajā jomā solās būt interesants, jo cīniņā par mūsu kustību datiem iesaistījušās arī tādas kompānijas kā Google un Microsoft, kas pavisam nesen izlaida savu fitnesa aproci un fizisko aktivitāšu platformu.

    AvotsJawbone
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.11.2014 17:07

    Cerams, ka kvalitātes problēmas būs beidzot atrisinājuši.

    Reklāma