Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft sadarbosies ar Dropbox, lai atvieglotu dzīvi Office lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Programmatūras gigants Microsoft ir noslēdzis sadarbības līgumu ar populāro datu uzglabāšanas mākoņservisu Dropbox, lai Microsoft Office lietotājiem piedāvātu noderīgas funkcijas. Īsumā – tagad lietotāji varēs rediģēt savus vai koplietotos Office dokumentus no Dropbox mobilajām aplikācijām un piekļūt Dropbox mākoņservisam no Office tīmekļa, mobilajām vai datoru versijām. Šos dokumentus tagad varēs “pa taisno” koplietot no Office aplikācijām. Tādējādi neatkarīgi no izmantotās ierīces varēsim ērti piekļūt saviem darba vai privātajiem dokumentiem.

    Dropbox for Business klienti, kas lieto Office 365 pie jaunajām iespējām tiks jau pavisam drīz, bet Office Android un iOS aplikāciju lietotāji tās saņems ar aplikāciju atjauninājumiem, kas paredzēti tuvākajās nedēļās. Savukārt integrācija starp Dropbox un Office Online tīmekļa vietnēm tiks realizēta 2015. gada pirmajā pusē. Dropbox sola jau tuvāko mēnešu laikā piedāvāt savu aplikāciju arī Windows Phone viedtālruņiem un Windows planšetdatoriem.

    Reklāma

    Dropbox for Business datu uzglabāšanas mākoņpakalpojumu darba vajadzībām izmanto jau vairāk nekā 80 000 uzņēmumu visā pasaulē un vairums no tām ikdienā aktīvi strādā ar Microsoft Office dokumentiem. Dropbox servisā šobrīd tiek uzglabāti vairāk nekā 35 miljardi Office dokumentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma