Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft prezentē jauno Outlook for Mac versiju, pārējās Office for Mac lietotnes būs pieejamas nākamā gada otrajā pusē

    Jaunākie raksti

    Microsoft veidotā ofisa programmatūra ir populāra arī Apple ierīcēs un es pats labprāt lietoju Word, Excel un Powerpoint nekā to Apple veidotās alternatīvas. Microsoft risinājums gluži vienkārši ir pierastāks un ar plašākām funkcijām. Tomēr Office uz Mac datoriem nav bijis atjaunots jau vairākus gadus (šobrīd aktuālais Office for Mac tika izlaists 2010. gadā).

    Ir labi jaunumi! Ir beidzies gaidīšanas laiks un Microsoft izziņojis pirmo atjaunoto Office for Mac pakotnes programmu – Outlook for Mac. Programma ir pieejama Office 365 biznesa un Office 365 Home, Office 365 Personal un Office 365 University abonentiem. Pie jaunās Outlook versijas lejupielādes var tikt caur Office 365 portālu. Ja uz datora jau tiek lietotas Office for Mac 2011 programmas, tad ir vērts izlasīt Microsoft pamācību kā blakus darbināt jauno Outlook for Mac Office 365 versiju.

    Reklāma

    Ekrānšāviņš no jaunās Outlook for Mac versijas
    Ekrānšāviņš no jaunās Outlook for Mac versijas

    Jaunā Outlook for Mac programma vizuāli vairāk līdzinās citu platformu Office programmām, tā kļuvusi ātrāka un stabilāka. Office 365 e-pasti atceļo reālā laika režīmā (push atbalsts) un ātrāk tiek lejupielādēti e-pasti izmantojot Exchange Web Services sinhronizācijas servisu.

    Kad varam gaidīt jaunās Word, Excel, PowerPoint un OneNote for Mac versijas? Vēsturiski Microsoft savu Office produktu Mac datoriem paredzētās versijas izlaida sešus līdz astoņus mēnešus pēc Office Windows versijas, taču līdz ar Office 365 ofisa produktu abonēšanas servisa piedāvājumu, Microsoft lielāku prioritāti sāka veltīt mobilajiem un mākoņservisu risinājumiem. Tādējādi Microsoft milzu enerģiju veltīja, lai sagatavotu Office iPhone, Windows Phone un Android ierīču versijas. Tomēr arī Mac izmantojošie klienti ir augstu vērtēti un Microsoft sola 2015. gada pirmajā pusē izlaist Office for Mac publisko beta versiju un tuvāk 2015. gada beigām būs pieejama pilnā Office for Mac versija. Esošie Office 365 abonenti (gan biznesa, gan privātpersonas) jauno ofisa programmatūru saņems bez papildus maksas. Jauno Office for Mac versiju varēs nopirkt arī tie klienti, kas neizmanto Office 365.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    arvix
    01.11.2014 20:34

    Nezinu man MAC Mail programma liekas vislabākā. biju joka pēc uzlicis MS outlooku 2vas dienas papietoju un nonesu :)

    Naurelijs
    05.11.2014 09:41
    Reply to  arvix

    Piekrītu, arī es esmu mēģinājis dažādus un vienmēr esmu atgriezies pie Mac mail, vienkārš, viegli pārskatāms un darbojas lieliski :)

    Reklāma