Web Analytics
More
    Reklāma

    DROID Turbo varētu būt pieejams arī ārpus ASV

    Jaunākie raksti

    Vakar tika oficiāli prezentēts Motorola DROID Turbo – viens no šobrīd jaudīgākajiem un iekārojamākajiem viedtālruņiem. To varētu pielīdzināt Nexus 6 idejai un spējām, bet DROID Turbo šobrīd paredzēts tikai ASV tirgum un vienam mobilajam operatoram. Vismaz iesākumā ir tādi nosacījumi.

    Bet tiek jau ziņots, ka Motorola uzsākusi ielūgumu izsūtīšanu pasākumam, kas norisināsies Brazīlijā 5. novembrī. Ielūgumos redzams tāda paša materiāla viedtālruņa aizmugures noformējums kā DROID Turbo.

    Reklāma

    Kādu laiku tika baumots, ka DROID Turbo internacionālās versijas nosaukums būs Moto S vai Moto Maxx. Iespējams, ka abi minētie modeļi ir ideālas DROID Turbo kopija, kas paredzētas citiem tirgiem. Visticamāk, sākumā DROID Turbo un tā versijas tomēr paliks abās Amerikās, bet nevar izslēgt to, ka Motorola tomēr DROID Turbo atvedīs arī uz Eiropu.

    Šobrīd Eiropā iegādājami Motorola Moto G (2. versija), Moto E un Moto X (2. versija) modeļi. Teorētiski šur tur pieejamas arī Moto G un Moto X pirmās versijas, bet tās ir jāmeklē ar uguni. Vienīgi Moto G 4G tiek pārdots paralēli Moto G 2. versijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma