Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus veido nākamo viedtālruņa modeli un savu Android pielāgojumu

    Jaunākie raksti

    OnePlus One nevar īsti saukt par veiksmīgu viedtālruni no pircēja skatu punkta. To vajā dažādas kļūdas un, kas pats interesantākais – neskatoties uz milzīgo pieprasījumu, OnePlus nav spējīgi saražot kaut pieņemamu One skaitu. Šobrīd strādā tikai ielūgumu sistēma un šonedēļ pāris stundas bija pieejama OnePlus One iepriekšpasūtīšana. Protams, OnePlus One var iegādāties no citiem avotiem internetā, bet uzreiz jārēķinās ar ievērojami augstāku cenu.

    OnePlus vadītājs Pete Lau presei paziņojis, ka OnePlus gatavojas veidot paši savu Android pielāgojumu versiju, kas būšot pieejama kopā ar OnePlus nākamā viedtālruņa Two modeli.

    Reklāma

    Šobrīd OnePlus iekārojamu padara sadarbība ar Cyanogen, bet, pasūtot One tiešsaistē ne no ražotāja lapas, pastāv iespēja “uzrauties uz” Color OS, kas paredzēta Ķīnas tirgum. Color OS veido OnePlus māsas uzņēmums OPPO.

    Pete Lau arī atklāja, ka ar OnePlus One uzņēmums spēj pat nopelnīt. Piegādāti vairāk kā miljons viedtālruņi un kopējā uzņēmuma darbība vērtējama kā veiksmīga. OnePlus Two varot gaidīt 2015. gada vasaras beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    29.10.2014 12:38

    2013. gada “iphone killer” nav pieejams pat 2014. gada beigaas :D gadsimta izgashanaas.

    Armands
    31.10.2014 22:29
    Reply to  x

    Nav tik traki – lietoju jau pāris mēnešus un esmu starā.

    Reklāma