Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit izziņo trīs jaunas fitnesa aproces

    Jaunākie raksti

    Fitbit ir viens no lielākajiem spēlētājiem fitnesa aproču lauciņā un tikko izziņotas trīs jaunas aproces, kas vēl vairāk nostiprina uzņēmuma vārdu tirgū. Protams, Fitbit nav vienīgās aproces un līdzvērtīgas funkcijas piedāvā arī pie mums zināmie Garmin Vivosmart, Polar un citu ražotāju produkti.

    Jaunās Fitbit aproces vairs gluži nav dēvējamas par vienkāršām aprocēm. Fitbit Charge ir uzskatāms par nākamās paaudzes Fitbit Force. Aproces cena būs ap $130 un Fitbit Charge piedāvās sekot līdz gulēšanai, soļu skaitam, uzkāptajiem pakāpieniem. Fitbit Charge ir OLED ekrāns un Bluetooth LE savienojums ar viedtālruni. Fitbit Charge ar vienu uzlādi darbosies 7 līdz 10 dienas.

    Reklāma

    Fitbit Charge HR maksā 20 dolārus dārgāk un tam ir pievienota sirdsdarbības mērierīce, saglabājot visas pārējās Fitbit Charge funkcijas. Fitbit Charge HR ar vienu uzlādi darbosies aptuveni piecas dienas.

    $250 vērtais Surge ir drīzāk sporta pulkstenis, nekā aproce. Fitbit Surge ieguvis arī dažas viedpulksteņa pazīmes un neiztikt bez tik aktuālā GPS uztvērēja, kā arī Bluetooth LE, pa kuru tiks saņemta informācija par ienākošiem zvaniem un īsziņām. Fitbit Surge strādās kā treneris dažādos fitnesa paveidos. Fitbit sola, ka Surge ar vienu uzlādi strādās nedēļu.

    Visi Fitbit jaunie produkti būs pieejami iegādei 2015. gada pašā sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma