Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā Samsung radītā indukcijas plīts attēlo mākslīgas liesmas

    Jaunākie raksti

    Indukcijas plītīm ir lērums priekšrocību pār vairumam no mums ikdienā krietni ierastākajām gāzes vai elektriskajām plītīm. Tās ir krietni efektīvākas, vienmērīgāk izdala siltumu un arī drošākas. Tomēr indukcijas plītīm ir viens būtisks trūkums – vizuāli nav iespējams noteikt vai plīts ir ieslēgta un kāda temperatūra ir iestatīta. Gāzes un elektriskajām plītim viss ir skaidrs uzreiz – redzam vai nu liesmas, vai sarkanu riņķi.

    Savā jaunajā Chef Collection premium klases sadzīves tehnikas sērijas indukcijas plītī (modelis NE58H9970WS) Samsung ir iestrādājis zilas gaismas diodes, kas uz pannām un kastroļiem attēlo mākslīgas liesmiņas. Tādējādi jau pa gabalu būs vizuāli saprotams vai plīts ir ieslēgta un cik aktīvs ir sildīšanas process. Tā gan nav vienīgā interesantā un noderīgā plīts funkcija, jo plītī iestrādāto “Flex Duo” cepeškrāsni var sadalīt divās daļās, un, vienkāršoti runājot, vienlaicīgi tajā gatavot divus dažādus ēdienus.

    Reklāma

    Plīts ir pieejama iegādei ASV un arī Eiropā. Tās cena ir aptuveni 3 700 ASV dolāri.

    NE58H9970WS-oven

    AvotsSamsung
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    19.12.2014 12:04

    Nav WiFi, lai vadītu caur kādu aplikāciju, garām ;)

    piecipiec
    08.01.2015 08:17

    Fe, uz mikroviļņiem sildit ēdienu? Pēc tam var nebrīnīties ka bērni nerodas.

    08.01.2015 10:06
    Reply to  piecipiec

    Indukcijas plītis nav mikroviļņu krāsnis. Cita pieeja un tāpēc arī citi riski. Palasi vairāk par šo tēmu pirms drukā augšā šādus komentārus.

    Reklāma