Web Analytics
More
    Reklāma

    Tirdzniecībā nonāk LG G Watch R viedpulkstenis

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šonedēļ paziņoja, ka no novembra sākuma, tā jaunākā Android wear operētājsistēmas ierīce – LG G Watch R nonāks tirdzniecībā Eiropā, tostarp tādās valstīs kā Francija, Itālija, Spānija un Lielbritānija, bet vēlāk arī Ziemeļamerikas, Āzijas un NVS tirgos. Nākamo nedēļu laikā klientiem atsevišķos tirgos tiks arī nodrošināta iespēja iegādāties G Watch R interneta veikalā Google Play. Par viedpulksteņa pieejamību Baltijas valstīs tiks paziņots atsevišķi.

    LG G Watch R ir pasaulē pirmā pulksteņa veida nēsājama ierīce ar pilnībā apaļu plastmasas OLED (P-OLED) ekrānu, kura var lepoties ar izsmalcinātu dizainu, kas atgādina tradicionālu rokas pulksteni. Ierīces 1,3 collu pilnībā apaļais P-OLED ekrāns nodrošina dabisku un precīzu attēlu no jebkura skatu punkta pat spožā saulesgaismā.

    Reklāma

    LG G Watch R ir klasisks dizains, kas ietverts izturīgā nerūsējošā tērauda un alumīnija rāmī, un tas aprīkots ar izturīgu 410mAh akumulatoru. Ierīce nodrošina optimālu veiktspēju ar jaudīgo, taču enerģiju taupošo 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400 procesoru, kā arī 4GB atmiņas kapacitāti un 512MB operatīvo atmiņu. Ar IP67 reitingu LG G Watch R ir pilnībā pasargāts no putekļiem un spēj vienu metru zem ūdens darboties līdz pat 30 minūtēm. Turklāt ierīci iespējams aprīkot ar jebkuru 22 milimetru platu siksniņu, tādējādi sniedzot iespēju lietotājam personalizēt viedpulksteni.

    LG G Watch R piedāvā sešus jaunus, iepriekš lejupielādētus pulksteņu ciparnīcu veidus un uzlabotu enerģijas taupīšanu darbības režīmā. Atjauninājums Android wear operētājsistēmai nodrošinās LG G Watch R ar vēl vairāk funkcijām, tostarp mūzikas atskaņošanu bez interneta pieslēguma. Atjauninājumi tiks nodrošināti nemanāmi ar viedtālruņa palīdzību un īpašnieka atļauju.

    „G Watch R atspoguļo LG apņemšanos apvienot formu un funkcionalitāti perfektā saskaņā, un radīt ierīci, kas ne tikai labi izskatās, bet, svarīgākais, piedāvā tehnoloģijas, kas padara dzīvi krietni ērtāku,” norāda LG Electronics Mobile Communications Co. prezidents un vadītājs Junseks Parks.

    LG G Watch R galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
    • Operētājsistēma: Android wearTM
    • Displejs: 1.3 collas P-OLED Display (320 x 320)
    • Atmiņa: 4GB eMMC/ 512MB RAM
    • Akumulators: 410mAh
    • Sensori: 9-Axis (Gyro / Accelerometer / Compass), Barometer, PPG
    • Krāsas: melna
    • Citas īpašības: putekļu un ūdens izturīgs
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    25.10.2014 12:58

    Raksts it kā par tirdzniecības uzsākšanu, bet ne mazākās zilbītes par cenu?

    25.10.2014 13:32

    Jā, cenas informācija noderētu. Bet laikam tā vēl nav skaidra, vismaz ne vietējam ofisam. Tāpat, cik man zināms, vēl nav izlemts vai šo viedpulksteni vispār varēsim oficiāli iegādāties Latvijā.

    Reklāma