Web Analytics
More
    Reklāma

    LG uzsāks aprīkot viedtālruņus ar pašveidotiem procesoriem

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā viedierīču ražotāji mēģina optimizēt izmaksas, ražojot paši savus mobilos procesorus. Protams, šāda pieeja sākumā veido nenormālas izmaksas, bet ilgākā laikā, iespējams, var atmaksāties. Šobrīd savus procesorus veido Samsung (Exynos līnija) un arī Huawei (HiSilicon Kirin līnija). Tagad kārta LG, kas veidos paštaisītus NUCLUN (izrunā – NOO-klun) procesorus.

    Pirmais no tiem būs astoņu kodolu NUCLUN, kam pamatā ir ARM big.LITTLE arhitektūra. NUCLUN pirmais modelis būs ar četriem ātriem 1.5 GHz ARM Cortex-A15 kodoliem un četriem lēnīgiem, bet taupīgiem 1.2 GHz ARM Cortex-A7 kodoliem.

    Reklāma

    Pirmais viedtālrunis ar pašu veidotu procesoru būs LG G3 Screen. Tas saņems 5.9 collu Full HD IPS ekrānu, 4G savienojumu, 32 GB iekšējo atmiņu un 2 GB RAM. Viedtālrunim būs 3000 mAh akumulators, kā arī 13 megapikseļu galvenā un 2.1 megapikseļa priekšējā kamera.

    Sākumā NUCLUN būs ieejams tikai Korejā. Par pieejamību citās pasaules daļās ziņu nav, bet var spriest, ka LG ies tik pat smagi kā Samsung ar Exynos. Tikai šobrīd sāk parādīties atsevišķi viedierīču Exynos modeļi arī Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ccc
    24.10.2014 12:05

    TIKPAT raksta kopā

    Reklāma