Web Analytics
More
    Reklāma

    ELKO Grupa uzsāk sadarbību ar SWANN – globālo līderi drošības monitoringa risinājumos

    Jaunākie raksti

    ELKO Grupa, viens no vadošajiem IT produktu vairumtirgotājiem Austrumeiropā un viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, un SWANN, pasaules līderis DIY (do-it-yourself) novērošanas sistēmās, ir noslēguši jaunu izplatīšanas līgumu. Saskaņā ar līguma noteikumiem ELKO Grupa ir uzsākusi izplatīt SWANN drošības sistēmas Krievijā, tādejādi paplašinot drošības risinājumu produktu klāstu un stiprinot savu pozīciju kā VAD jeb Value Added Distributor.

    SWANN, kā pasaules līderis DIY mājas drošības risinājumos, pastāvīgi tirgū ievieš jaunākās un modernākās tehnoloģijas. SWANN šobrīd atrodas vadošajās pozīcijās novērošanas un monitoringa tehnoloģijās un ir gandarīti ieviest vēl jo vairāk augsto tehnoloģiju risinājumus, ieskaitot bezvadu savietojamību, profesionālas kvalitātes CCTV kameras ar infrasarkano nakts redzamību, digitālo video ierakstīšanu ar kustību detektoru un tīkla pieejamību, kā arī tiešsaistes novērošanu un attālināto paziņošanu – visu sapakotu un sagatavotu patērētājiem.

    Reklāma

    SWANN piedāvā plašu DIY sistēmu klāstu, piemērojoties katra budžetam – gan mājsaimniecībām, gan biznesam. Izvēloties SWANN ieraksta sistēmas (DVR vai NVR), klienti var būt droši, ka tie varēs piekļūt to CCTV sistēmai un aplūkot ierakstu attālināti, izmantojot gan datoru, gan planšetdatoru vai viedtālruni. Un to visu papildina SWANN garantēts solījums – neierobežots bezmaksas 24/7 tehniskais atbalsts.

    Dmitrijs Briliantovs (Dmitry Brilliantov), SWANN pārdošanas direktors Krievijā, komentē: “SWANN izrāda lielu interesi par nākotni kopā ar ELKO. Mūsu jaunais sadarbības līgums saskan ar SWANN globālo stratēģiju, veidot partnerību ar vietējiem vairumtirgotājiem un izplatītājiem, kas ir sevi pierādījuši IT kanālu izaugsmē un plaša patēriņa elektronikas preču kategorijā. ELKO zināšanas par Krievijas un Austrumeiropas tirgiem apvienojumā ar SWANN jauno produktu attīstību ir lieliska kombinācija izaugsmei šajā reģionā. Mēs ceram uz aizraujošu ceļu uz priekšu kopā ar ELKO.”

    Aleksandrs Orlovs, ELKO Distribūcijas direktors, komentē: “Mēs esam priecīgi uzsākt sadarbību ar SWANN un paplašināt mūsu drošības risinājumu portfeli ar DIY mājas drošības produktiem, piedāvājot mūsu partneriem iespēju izbaudīt jaunākās tehnoloģijas video novērošanā un mājas drošības sistēmās. Mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību kopā ar SWANN.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma